Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Φοβάται ο Γιάννης το θεριό...!!

Πλατανιάς και ΠΑΣ Γιάννινα μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο στα Χανιά και τελικά έφυγαν από το γήπεδο, παίρνοντας αυτό που άξιζαν και για το οποίο… έπαιξαν, τον ένα βαθμό (0-0).

Φοβάται ο Γιάννης το θεριό...
Λίγες καλές ευκαιρίες, αρκετά λάθη, ένα δοκάρι (22’ Τσουράκης) για τους Χανιώτες είχε η αναμέτρηση του Πλατανιά με τον ΠΑΣ Γιάννινα και οι δύο ομάδες που μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο (το πρώτο οι γηπεδούχοι, το δεύτερο οι Ηπειρώτες) έμειναν στο 0-0.

Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου και αυτή του συνονόματου του, Πετράκη κοίταξαν αρχικά να μην δεχθούν γκολ και τελικά πήραν από την αναμέτρηση αυτό που άξιζαν σε ένα ματς που παρότι είχε την μπάλα πάνω-κάτω δεν συγκίνησε όσους κάθισαν να το παρακολουθήσουν με το θέαμα να είναι… φτωχό.

Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για τους φιλοξενούμενους, που μετά τη νίκη στην Νέα Σμύρνη επί του Πανιωνίου έφεραν ισοπαλία εντός με την Καλλονή και εκτός με τον ΠΑΟΚ (για το Κύπελλο), ενώ τέσσερα τους ματς σε οκτώ παιχνίδια που έχουν δώσει στο πρωτάθλημα δεν έχουν αναδείξει νικητή.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι δύο ομάδες έφθασαν τους 10 βαθμούς.

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Super League.

Το ματς

Οι δύο ομάδες μπήκαν… μουδιασμένες στην αναμέτρηση και στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μπόρεσε καμία να απειλήσει ουσιαστικά, καθώς η μοναδική τελική προσπάθεια, το σουτ του Χαρίση που ήρθε από πλευράς φιλοξενούμενων, δεν ανησύχησε τον Ολιμπά. Στη συνέχεια όμως ο Πλατανιάς έφθασε κοντά στο γκολ σε δύο περιπτώσεις από το 12ο μέχρι το 22ο λεπτό και σε εκείνο το χρονικό διάστημα ήταν πολύ κινητικός και πολύ καλός. Αρχικά, ο Τσουράκης που ξεχώρισε στο πρώτο μέρος έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Κουλιμπαλί δεν πρόλαβε για λίγο τον Βελλίδη που έδιωξε, αλλά δεν μπόρεσε να απομακρύνει καλά, όμως ο Τετέ που πήρε το… ριμπάουντ αστόχησε (με το κεφάλι) από καλή θέση. Στο 22’ ο δημιουργός της προηγούμενης φάσης ήταν ο εκτελεστής, αλλά η τύχη δεν ήταν με το μέρος του, καθώς το σουτ από μακρινή απόσταση σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Βελλίδη.

Ενδιάμεσα οι γηπεδούχοι είχαν μπει και πάλι στην περιοχή του ΠΑΣ, αλλά η δεν ήρθε κάτι καλό μετά τη σέντρα του Ναζλίδη, καθώς αφενός έδιωξε η αντίπαλη άμυνα και αφετέρου ο Τσουράκης που και πάλι ήταν στη φάση υποδείχθηκε (μάλλον λανθασμένα) σε θέση off-side. Από εκεί και πέρα έως το τέλος του πρώτου μέρους ο Πλατανιάς είχε μόνο ένα σουτ με τον Αγκιλέρα που πέρασε λίγο πάνω από το τέρμα του Ολιμπά, ενώ οι Ηπειρώτες έγιναν επικίνδυνοι σε δύο φάσεις. Στο 33’ αναπτύχθηκαν καλά με τον Ίλιτς να κάνει τη σέντρα, αλλά ο Ιτούα πρόλαβε τον Ακόστα και δώδεκα λεπτά ύστερα ο Σέρβος ξεκίνησε και πάλι την φάση, όμως ο Ακόστα που πήρε την πάσα, κατάφερε να μπει αρχικά στην περιοχή, με ανοργάνωτη την άμυνα του Πλατανιά, όμως η μπάλα… έκατσε στο κακό του πόδι, το δεξί και τον σταμάτησε ο Ολιμπά.

Το ίδιο… σβηστά ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΣ άρχισε να ξεθαρρεύει μετά το 60’ και η άνοδος του Τσάβες τον έκανε πιο επικίνδυνο. Ο Αργεντινός είχε και την πρώτη καλή φάση των Ηπειρωτών , ενώ από αυτόν ξεκίνησε και η δεύτερη με τον Γιάκο να ολοκληρώνει την προσπάθεια του με σουτ που πέρασε λίγο έξω από το τέρμα του Ολιμπά. Οι Γιαννιώτες έφθασαν πιο κοντά στο γκολ στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν τα κατάφεραν και εν τέλει πήραν (όπως και ο αντίπαλος του) αυτό που άξιζαν από το παιχνίδι.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Πλατανιάς (Χριστόπουλος): Ολιμπά, Κουλιμπαλί, Μπανανά, Ιτούα, Δημήτρης, Τετέ (74'Μαχαμάτ), Αγκιλέρα, Μενδρινός, Τσουράκης, Γκόμες (84' Φιγκέιρα), Ναζλίδης (67' Τόρες).

Στον πάγκο των γηπεδούχων κάθονται οι: Γκσπούρνινγκ, Ζουμπουλάκης, Αποστολόπουλος, Ζαραδούκας.

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ (75' Ναδάλες), Χαρίσης (55’ Γιάκος), Μπέριος, Στρούνα, Λίλα, Τζημόπουλος, Τσουκαλάς, Τσάβες, Ακόστα, Ίλιτς (46' Σαπαλίδης).

Σε αυτό των φιλοξενούμενων είναι οι Σωτηρίου, Μανιάς, Ντάσιος, Σκόνδρας.

Διαιτητής: Γεώργιος Κομίνης, με βοηθούς τους Αντώνη Καρατζίκας και Παναγιώτη Σταθόπουλο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: