Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

«Θα πρωταγωνιστήσει ο Ηρακλής»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο τεχνικός διευθυντή της Ζακύνθο, Δημήτρης Νόλης.
Μίλησε για το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου που δεν έγινε, τον Ηρακλή, τον Απόλλων και το επίπεδο της Φούτμπολ Λιγκ.
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM89,4:
Αρχικά για το ότι δεν έγινε το παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου τόνισε:
«Ναι δεν έγινε το παιχνίδι τελικά χθες, καθώς προέκυψε το πρόβλημα που έχει δημοσιευτεί καθώς δεν τακτοποιήθηκε οικονομικά ο διαιτητής. Εμείς συναινέσαμε για να γίνει το παιχνίδι, παρόλα αυτά δεν έγινε».
Για το ότι ο διαιτητής περίμενε 30 λεπτά και μετά έκλεισε το φύλλο αγώνα προσέθεσε:
«Ναι περίμενε αρκετή ώρα γιατί θέλαμε και εμείς να γίνει το παιχνίδι. Οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου δεν κατάφεραν να φέρουν τα χρήματα και έτσι μοιραία δεν έγινε το παιχνίδι».
Όσον αφορά το επίπεδο της Φούτμπολ Λιγκ υποστήριξε:
«Το επίπεδο δεν είναι όπως πριν από τέσσερα-πέντε χρόνια και είναι χαμηλότερο. Ίσως λόγο των καιρών, ότι δεν υπάρχουν τα λεφτά που υπήρχαν πριν».
Στη συνέχεια ο κ. Νόλης διευκρίνισε:
«Καταρχάς είναι πολύ νωρίς να κάνουμε κάποια κριτική γιατί είμαστε στην τρίτη αγωνιστική. Από τη δική μου πλευρά πιστεύω ότι οι ομάδες που θα πρωταγωνιστήσουν είναι ο Ηρακλής, η Λάρισα, ο Ολυμπιακός Βόλου και οι υπόλοιποι θα προσπαθήσουμε να σωθούμε».
Όσον αφορά τον Ηρακλή είπε:
«Έκανε ένα πάρα πολύ καλό ξεκίνημα και έχει μια ποδοσφαιρική ωριμότητα και δεν νομίζω ότι είναι τυχαία η μέχρι τώρα παρουσία του».
Όσον αφορά τον Απόλλων Καλαμαριάς υποστήριξε:
«Από τα τρία παιχνίδια που είδα, ο Απόλλων δεν έχει άσχημο υλικό και βρίσκεται σε ένα μεταβατικό στάδιο, ήρθε ένας νέος προπονητής, η αλλαγή της διοίκησης και χρειάζεται χρόνο. Δεν μπορεί να θεωρηθεί αμελητέα ποσότητα».
Για την Καστοριά διευκρίνισε:
«Η Καστοριά παραπαίει πολλά χρόνια και δεν βλέπω κάποιο φως».
Τέλος για τη Ζάκυνθο είπε:
«Είναι μια καινούργια ομάδα και έχουν μείνει τρεις-τέσσερις παίκτες από την περσινή σεζόν και η ομάδα έχει μέσο όρο ηλικίας 22 χρονών. Φτιάχτηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα και προσπαθήσαμε να πάρουμε νεαρούς και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και πιστεύω πως είμαστε σε καλό δρόμο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: