Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Με ψυχολογία και… Ντουμίτρου!

Έχοντας εξασφαλίσει το… εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου, η Βέροια πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο ματς με τον Πανιώνιο. Κανονικά στην αποστολή ο Ντουμίτρου, σε αντίθεση με τον Βούκιτς.

Με ψυχολογία και… Ντουμίτρου
Αναμφίβολα, η Βέροια δε μπορούσε να είχε φανταστεί καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν. Τελευταίο χαρμόσυνο συμβάν για τη «βασίλισσα του Βορρά» η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου, γεγονός που της δίνει την καλύτερη δυνατή ψυχολογία για το ματς με τον Πανιώνιο για την ένατη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Εκτός των άλλων, όμως, ο Χοσέ Γκρανέρο έχει έναν επιπλέον λόγο για να χαμογελάει, ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου (1/11) με τους «κυανέρυθρους», διότι ο Νικολάο Ντουμίτρου ξεπέρασε πλήρως τις ενοχλήσεις που είχε στη μέση και συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή της ομάδας.

Αντιθέτως, ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς έμεινε εκτός για ακριβώς τον ίδιο λόγο. Παράλληλα, υπενθυμίζεται πως στη διάθεση του τεχνικού του συλλόγου θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Αμαραντίδης, ο οποίος συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Παναθηναϊκό στη 12η… στροφή του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, η 18άδα της Βέροιας:

Καντιμοίρης, Τόρες, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Μαλόν, Βεργώνης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βάσκεθ, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Μπαργκάν και Κάμπορα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: