Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Γκρανέρο: «Να ξαναβρούμε τις αισθήσεις μας…»

Η νίκη επί του Εργοτέλη στο Κύπελλο δεν φτάνει για τον Χοσέ Γκρανέρο που περιμένει από τη Βέροια αντίδραση και στο ματς με τον Πανιώνιο μετά τη συντριβή από τον ΠΑΟΚ.

Γκρανέρο: «Να ξαναβρούμε τις αισθήσεις μας…»
Στον Χοσέ Γκρανέρο φαίνεται πως δεν αρκεί η νίκη επί του Εργοτέλη για να ξαναβρεί η Βέροια ρυθμό μετά τη συντριβή από τον ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα. Ο Ισπανός προπονητής περιμένει ανάλογη συνέχεια, αρχής γενομένης από το σημερινό ματς με τον Πανιώνιο.

«Περάσαμε κάποιες άσχημες μέρες. Την πρώτη μαζέψαμε τα δάκρυά μας και από την επόμενη αρχίσαμε να θέλουμε να αντιδράσουμε. Πρέπει να έχουμε ψηλά το κεφάλι και από το ματς του Κυπέλλου φάνηκε πως επανήλθαμε στο σωστό δρόμο. Μετά την άσχημη ήττα από τον ΠΑΟΚ θέλαμε να αποδείξουμε πως είμαστε μια καλή ομάδα», δήλωσε ο προπονητής των γηπεδούχων στην κάμερα της Nova.

«Εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει για μας και δεν πρόκειται να υπάρξει. Σεβόμαστε οποιονδήποτε αντίπαλο, θέλουμε να ξαναβρούμε τις αισθήσεις μας στον αγωνιστικό χώρο και να ξαναδείξουμε τις ικανότητές μας σαν ομάδα. Θέλουμε να ξαναδούμε τη Βέροια που παίζει με ένταση, που πιέζει ψηλά, έχει την κατοχή και γενικά όλα τα πράγματα που έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κάνουμε στο γήπεδο», ανέφερε για το ματς με τον Πανιώνιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: