Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Αγωνία για Ρατς!!

Ενοχλήσεις στους προσαγωγούς αισθάνθηκε ο Ράζβαν Ρατς στη χθεσινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να ανησυχεί για την κατάσταση του Ρουμάνου μπακ εν όψει του αυριανού ματς στην Κρήτη.

Αγωνία για Ρατς
Χωρίς αμφιβολία ο μέχρις στιγμής MVP του ΠΑΟΚ είναι ο Ράζβαν Ρατς. Ο Ρουμάνος μπακ-χαφ έχει παίξει σε δώδεκα αγώνες με τη φανέλα του «Δικεφάλου του Βορρά» τη φετινή σεζόν, ενώ μετράει και άλλες τρεις συμμετοχές με την εθνική του ομάδα.

Έτσι μοιάζει λογικό να εμφανίζει τώρα τα πρόβλημα προβλήματα ο 33χρονος άσος. Χθες ο διεθνής αμυντικός παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αποφασίστηκε να κάνει μόνο ασκήσεις αποκατάστασης.

Αυτή τη στιγμή ο Ρατς κρίνεται αμφίβολος για την αυριανή αναμέτρηση με τον Εργοτέλη στην Κρήτη και η συμμετοχή του – έστω και στην αποστολή – θα αποφασιστεί στη σημερινή προπόνηση.

Όλα θα κριθούν από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Εφόσον δεν αγωνιστεί, τότε ο Σπυρόπουλος θα αγωνιστεί στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Εκτός παραμένει ο Γιάννης Σκόνδρας, ο οποίος δίνει αγώνα για να προλάβει το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα στην Ιταλία ή το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Κυριακή.

Εν τω μεταξύ, σήμερα θα φανεί αν ο Γιώργος Τζαβέλλας θα είναι στην αποστολή για το αυριανό ματς, δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα πλέον ο Μακ και ο Περέιρα.

Η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ θα γίνει στις 12 στην Τούμπα και αφού τελειώσει, ο Αναστασιάδης θα ανακοινώσει την αποστολή που το μεσημέρι στις 15:00 θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: