Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

Χωρίς Παππά με Τρίκαλα!

Πρόβλημα από το ματς με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αποκόμισε ο Νίκος Παππάς, ο οποίος θα χάσει τον αγώνα με τα Τρίκαλα για την Α1. Απών και ο Τζέιμς Γκιστ, αλλά θα παίξει κανονικά την τέταρτη αγωνιστική.

Χωρίς Παππά με Τρίκαλα
Με ένα θέμα ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την επομένη του θριάμβου με την Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, καθώς διεγνώσθη πως ο Νίκος Παππάς αποκόμισε θλάση πρώτου βαθμού στον τετρακέφαλο από το ματς με τους Τούρκους.

Αυτό σημαίνει πως ο 24χρονος γκαρντ θα χάσει σίγουρα τον αγώνα των «πράσινων» με τα Τρίκαλα στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής της Basket League, ενώ η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί την Δευτέρα (3/11) για να γνωστοποιηθεί αν θα προλάβει το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ, την Παρασκευή (7/11).

Παράλληλα, από το πρόγραμμα του Ντούσκο Ιβάνοβιτς απουσίασε και ο Τζέιμς Γκιστ διότι υποβλήθηκε σε εξαγωγή δοντιού.

Σε αντίθεση με τον Παππά πάντως, ο Μαυροβούνιος τεχνικός του «τριφυλλιού» υπολογίζει κανονικά στις υπηρεσίες του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, ο οποίος αναμένεται να προπονηθεί το Σάββατο (1/11) και στην συνέχεια να αναχωρήσει με την υπόλοιπη αποστολή του Παναθηναϊκού για τα Τρίκαλα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: