Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014

«Σέβονται τον Παπαθανασάκη»

Στον ArenaFM 89,4 φιλοξενήθηκε ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ Ηρακλής, Μάκης Σαρλής.
Μίλησε για την απαγόρευση μετακίνησης των οπαδών του «Γηραίου» για το παιχνίδι με τον Αιγινιακό
Αναλυτικά τα όσα είπε στον ArenaFM 89,4:
Για την απαγόρευση της μετακίνησης των φιλάθλων του Ηρακλή τόνισε:
«Όλοι το βλέπουν πως η νοοτροπία του κόσμου του Ηρακλή παρότι είναι τσουνάμι οι μετακινήσεις τους είναι ιδιαίτερα προσεκτικές. Εδώ όμως υπάρχει μια ιδιαιτερότητα στο γήπεδο που θα πάμε να παίξουμε. Θα έλεγα πως είναι τραγικοί σε μία δημοκρατική χώρα να λέμε πως και μεμονωμένα δεν θα πάτε 25 χιλιομέτρων, αλλά θα δεχτούμε πως αν πάει το 1/5 του κόσμου που βρέθηκε στον Πιειρικό, θα υπάρχει ένα θέμα γιατί υπάρχει μικρή χωρητικότητα του γηπέδου που χωράει 1.000 ανθρώπους».
Για το ότι οι άνθρωποι του Αιγινιακού είναι θετικοί στην μετακίνηση των φιλάθλων του Ηρακλή προσέθεσε:
«Είναι κρυφό μυστικό να πείσεις κάποιον αριθμό οπαδών να μην μετακινηθούν σε μια απόσταση 25 χιλιομέτρων. Ναι μεν είναι αδικαιολόγητο, πραγματικό δε και το δεχόμαστε με ελαφρά την καρδία διότι θα παίξουμε σε ένα γήπεδο που είναι μικρής χωρητικότητας. Αυτό αν γινόταν σε κάποιο άλλο μεγάλο γήπεδο και μας έδειχναν αυτή τη συμπεριφορά, θα βγάζαμε άλλη ανακοίνωση. Είναι άδικο να λες σ’ αυτόν τον κόσμο πως δεν μπορείς να πας ούτε μεμονωμένα, ούτε με κασκόλ».
Στη συνέχεια ο κ. Σαρλής είπε:
«Εμείς έχουμε τώρα μια διοίκηση με έναν πρόεδρο που όλοι τον σέβονται και κανείς δεν θέλει να δημιουργεί το παραμικρό. Επειδή τον σέβονται, οι οπαδοί από μόνοι τους δημιουργούν καταστάσεις για να μην τον στεναχωρούν. Από κανέναν δεν άκουσα μην κάνετε αυτό για να μην στεναχωρηθεί ο πρόεδρος».
Για το ότι ο Ηρακλής θα παίζει στη Βόρεια Ελλάδα και ότι έχει μόνο τη Ζάκυνθο ως μακρινή απόσταση υποστήριξε:
«Αν μας δώσει η Ζάκυνθος 2.000 εισιτήρια, θα το γεμίσει ο κόσμος του Ηρακλή το γήπεδο, αρκεί να μας δώσουν. Τις αποστάσεις δεν τις μετρά ο κόσμος».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: