Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ρότζερς: «Πρέπει να σκοράρουμε πρώτοι»

Να αφήσει πίσω τα κακά αποτελέσματα και να μπει δυνατά στο ματς θέλει από τους παίκτες της Λίβερπουλ ο Μπρένταν Ρότζερς στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Λουντογκόρετς.

Ρότζερς: «Πρέπει να σκοράρουμε πρώτοι»
Να σκοράρει πρώτη η Λίβερπουλ, ώστε να διεκδικήσει τη νίκη από την αρχή θέλει ο Μπρένταν Ρότζερς από την ομάδα του για την αναμέτρηση κόντρα στην Λουντογκόρετς, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πρέπει να μπούμε δυνατά στο ματς και να σκοράρουμε πρώτοι. Θα μας δώσει αυτοπεποίθηση. Θα δείξουμε μεγάλο σεβασμό στη Λουντογκόρετς. Είναι μια καλή ομάδα και φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι στο "Άνφιλντ"», είπε ο τεχνικός των «κόκκινων», που, στη συνέχεια, τόνισε ότι πρέπει η ομάδα του να αφήσει πίσω της τα κακά αποτελέσματα.

«Δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, δεν ήμασταν συνεπείς. Όμως κοιτάζω το παρόν, όχι το παρελθόν. Όλοι κάνουμε λάθη. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο επόμενο παιχνίδι», ήταν τα λόγια του, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις πιθανότητες πρόκρισης της ομάδας του στην επόμενη φάση.

«Έχουμε την πίστη ότι θα μας ευνοήσουν και τα άλλα αποτελέσματα του ομίλου. Όμως, από την πλευρά μας, πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να παλεύουμε», κατέληξε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: