Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Αθανασιάδης: «Δεν θα έχει σχέση με το πρώτο ματς»

Διαφορετικό περιμένει το ματς του ΠΑΟΚ με τη Ντιναμό Μινσκ σε σχέση με την αναμέτρηση της Τούμπας ο Στέφανος Αθανασιάδης, ενώ όπως τόνισε είναι συνηθισμένος σε διακοπές του πρωταθλήματος.

Αθανασιάδης: «Δεν θα έχει σχέση με το πρώτο ματς»
Ο Στέφανος Αθανασιάδης περιμένει πως δεν θα έχει σχέση το ματς της Πέμπτης (27/11, 20:00) μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Ντιναμό Μινσκ στη Λευκορωσία συγκριτικά με αυτό της Τούμπας. Ο διεθνής επιθετικός παρέλαβε το βραβείο του για το καλύτερο γκολ της ομάδας του για τον Οκτώβριο και τόνισε πως δεν εκπλήσσεται από τις συχνές διακοπές στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για:

-την διακοπή του πρωταθλήματος: «Είναι κάτι για το οποίο εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Άλλοι είναι οι υπεύθυνοι. Εμείς απλά περιμένουμε τις αποφάσεις και όταν έρθει η ώρα να παίξουμε ποδόσφαιρο, θα παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτό που θέλουμε εμείς και όλες οι ομάδες, είναι το πρωτάθλημα να διεξάγεται κανονικά. Αν καθυστερήσει λόγω της αναβολής κάποιων αγωνιστικών, δεν είμαστε υπεύθυνοι εμείς».

-την κούραση: «Δεν επηρεάζεται καθόλου η ομάδα. Από την αρχή της χρονιάς δίνουμε συνεχόμενα παιχνίδια και μακάρι να παραμείνουμε μέσα και στους τρεις στόχους μας, ώστε να συνεχίσουμε να έχουμε διαδοχικούς αγώνες».

-την εντύπωση που προκαλεί η διακοπή του πρωταθλήματος: «Εμείς είμαστε συνηθισμένοι σε τέτοια. Οι ξένοι όμως μας ρωτάνε συνέχεια και δεν ξέρουμε τι να τους πούμε, τι να τους εξηγήσουμε. Όπως είπα και πριν, περιμένουμε τις αποφάσεις για να μπορούμε να ενημερώσουμε και τους συμπαίκτες μας».

-το ματς με την Ντιναμό Μινσκ: «Δεν νομίζω. Σίγουρα αντιμετωπίσαμε δυσκολίες και στο πρώτο μας παιχνίδι με τη Ντινάμο, όμως μετά το αυτογκόλ και το δεύτερο γκολ που πετύχαμε, μας έφυγε το άγχος και η συνέχεια ήταν εύκολη. Μακάρι και στο αυριανό παιχνίδι να έχουμε την ίδια απόδοση και να πάρουμε μία νίκη που θα είναι πολύ σημαντική για τη συνέχεια».

-το κρύο της Λευκορωσίας: «Σίγουρα θα υπάρχει πρόβλημα, θυμάμαι το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα. Όμως, μετά τα πρώτα λεπτά μπήκαμε στο κλίμα και πιστεύω πως θα καταφέρουμε και αύριο να εγκλιματιστούμε στις συνθήκες, να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να είμαστε όλοι χαρούμενοι».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: