Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Η βραδιά του!!

Ο ΑΠΟΕΛ δεν κόντραρε τον Μέσι! Ο Αργεντινός πέτυχε χατ-τρικ στο 4-0 της Μπαρτσελόνα στο ΓΣΠ και έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ! Νίκη 3-1 για την Παρί.

Η βραδιά του!
Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Μέσι! Ο Αργεντινός είχε μεγάλες ορέξεις μετά το ιστορικό ρεκόρ που πέτυχε πριν από λίγες ημέρες στην Πριμέρα Ντιβισιόν.

Έτσι σήμερα, πέτυχε χατ-τρικ οδήγησε την Μπαρτσέλονα στη νίκη 4-0 στο ΓΣΠ και έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ωστόσο, η νίκη αυτή τη «Μπάρτσα» στην Κύπρο απέναντι στην ομάδα του Γιώργου Δώνη δεν άλλαξε κάτι στη βαθμολογία. Η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε 3-1 του Άγιαξ και παρέμεινε πρώτη στη βαθμολογία του ομίλου, δίδοντας μεγάλη σημασία στην τελική αναμέτρηση τους, στην Βαρκελώνη στην οποία θα κριθεί και η πρωτιά στον 6ο όμιλο.

Η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν επί του Άγιαξ... βόλεψε και τον ΑΠΟΕΛ. Η Κυπριακή ομάδα διατηρεί ζωντανές ελπίδες για να κατακτήσει την τρίτη θέση του ομίλου και να συνεχίσει στο Europe League. Για να συμβεί αυτό, βέβαια, έχει δύσκολο έργο καθώς θα πρέπει να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με τον "Αίαντα" στην Ολλανδία.

ΑΠΟΕΛ – Μπαρτσελόνα 0-4
Το έργο που είχε ο ΑΠΟΕΛ ήταν δύσκολο… Και από την στιγμή ο Λιονέλ Μέσι είχε σκοπό να «σπάσει» και άλλο ρεκόρ, έγινε δυσκολότερο.

Η Μπαρτσελόνα πήγε στο ΓΣΠ, και με τον Αργεντινό να σκοράρει χατ-τρικ πέτυχε μια μεγάλη νίκη 4-0 απέναντι στους παίκτες του Γιώργου Δώνη.

Ο Σουάρες στο 27ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ, καταφέρνοντας να σπάσει την άμυνα των Κυπρίων. Ωστόσο, ο Μέσι ήταν αυτός που έκανε τη μεγάλη ζημιά. Στο 38ο λεπτό ο Αργεντινός «καθάρισε» τα πράγματα κάνοντας το 2-0 υπέρ των Ισπανών.

Είκοσι λεπτά αργότερα ο Μέσι έκανε το 3-0 για την Μπαρτσελόνα. Μπορεί να είχε σπάσει ήδη το ρεκόρ τερμάτων στη διοργάνωση αλλά δεν σταμάτησε.

Στο 87ο λεπτό πέτυχε το τρίτο του γκολ στην αναμέτρηση, και το δεύτερο χατ-τρικ σε αγώνες της ομάδας του μέσα σε ένα διάστημα λίγων ημερών.

Οι Καταλανοί δεν επηρεάστηκαν από το γεγονός ότι ο Ραφίνια είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70ο λεπτό.

Στο 84ο λεπτό του αγώνα ο Γκιγιέρμε αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.

Οι ενδεκάδες:
ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Γκιγιέρμε (84’ αποβολή), Καρλάο, Αντωνιάδης, Μάριο Σέρτζιο, Τιάγκο Γκόμες, Βινίσιους (74’ Τζεμπούρ), Μαντούκα (63’ Ντε Βινσέντι), Νούνο Μοράις, Αλονεύτης (46’ Εφρέμ), Σέρινταν.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Πικέ, Μαστσεράνο, Μπαρτρά, Ζόρντι Άλμπα (62’ Αντριάνο), Ντάνι Άλβες, Ράκιτιτς (62’ Τσάβι), Ραφίνια (70’ αποβολή), Πέδρο Ροντρίγκες, Σουάρες (77’ Μπουσκέτς), Μέσι.


Παρί Σεν Ζερμέν – Άγιαξ 3-1
Ο Ιμπραϊμοβιτς για άλλη μια φορά έβγαλε τα… κάστανα από τη φωτιά για την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Σουηδός επιθετικός σκόραρε στο 78ο λεπτό και ξεμπλόκαρε την ομάδα του, την στιγμή που τα πράγματα είχαν αρχίσει να γίνονται δύσκολα για τους Γάλλους, οι οποίοι –τελικά- έφτασαν στη νίκη με 3-1.

Ο Άγιαξ είχε ισοφαρίσει σε 1-1 στο 67ο λεπτό με τον Κλάασεν και ήλπιζε ότι θα κάνει την χαλάστρα στους πρωταθλητές Γαλλίας. Ένα σκορ το οποίο θα έφερνε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή του ομίλου.

Εκτός του Ιμπραϊμοβιτς, η Παρί Σεν Ζερμέν είχε και το έτερο μεγάλο της επιθετικό όπλο, τον Καβάνι σε καλή ημέρα. Ο Κολομβιανός ήταν αυτός ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό και εκείνος διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 83ο λεπτό.

Οι ενδεκάδες:
Παρί Σεν Ζερμέν: Σιρίγκου, Μαρκίνιος, Μάξγουελ, Φαν Ντερ Βιλ, Νταβίντ Λουίζ, Ματουϊντί, Ραμπιό (75’ Σαντόμ), Παστόρε, Καβάνι, Ιμπραϊμοβιτς (86’ Ντιν), Λαβέτσι (68’ Λούκας).

Άγιαξ: Σίλεσεν, Φαν Ρίιν, Μπόιλεσεν (10’ Βιέργκεβερ), Φαν Ντερ Χουμ, Ντένσβιλ, Κλάασεν, Σένε, Σερέρο (69’ Ζίμλινγκ), Κίσνα, Άντερσεν, Μιλικ.

Το πρόγραμμα του 6ου ομίλου

ΑΠΟΕΛ – Μπαρτσελόνα 0-4
(27’ Σουάρες, 38’ 58’ 87’ Μέσι)

Παρί Σεν Ζερμέν – Άγιαξ 3-1
(33’ 83’ Καβάνι, 79’ Ιμπραϊμοβιτς – 67’ Κλάασεν)

Η βαθμολογία
Παρί Σεν Ζερμέν 13 (9-4)
Μπαρτσελόνα 12 (12-4)
Άγιαξ 2 (4-10)
ΑΠΟΕΛ 1 (1-8)

Η επόμενη αγωνιστική
Άγιαξ – ΑΠΟΕΛ
Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: