Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Δώρο από τον… Άγιο Βασίλη!!

Νωρίτερα ήρθαν τα Χριστούγεννα στη Μόσχα, με τον (Άγιο) Βασίλι Μπερεζούτσκι να σκοράρει κατά λάθος (!)στις καθυστερήσεις και να διαμορφώνει το 1-1 στο ματς ΤΣΣΚΑ-Ρόμα.

Δώρο από τον… Άγιο Βασίλη!
Τεράστια ευκαιρία να κάνει καθοριστικό βήμα πρόκρισης στους «16» του Champions League έχασε η Ρόμα. Η ιταλική ομάδα κρατούσε τη νίκη μέσα στην παγωμένη Μόσχα, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον Βασίλι Μπερεζούτσκι και τα κέφια της μπάλας.

Αν και τα χρόνια πέρασαν, ο Τότι συνεχίζει να είναι καθοριστικός για την ομάδα, ξεπερνώντας (κυριολεκτικά) τον εαυτό του.
Ο «Καπιτάνο» βρήκε δίχτυα σε ηλικία 38 ετών και 59 ημερών, παίρνοντας το ρεκόρ του γηραιότερου σκόρερ από τον… ίδιο και με αυτόν τον τρόπο λίγο έλειψε να δώσει τη νίκη με στους Ιταλούς κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης ο Μπερεζούτσκι επιχείρησε βαθιά σέντρα στην περιοχή, η μπάλα πέρασε από όλους και χωρίς να βρει πουθενά, κατέληξε στα δίχτυα του εμβρόντητου Ντε Σάνκτις, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Χολέμπας και Μανωλάς αγωνίστηκαν σε όλο το ματς, ενώ εκτός αποστολής έμεινε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΤΣΣΚΑ Μ.: Ακινφέεφ, Φερνάντες, Ιγκνάσεβιτς, Μπερεζούτσκι, Σενίκοφ, Τζαγκόεφ, Τσάουνα, Ερεμένκο, Νάτχο, Ντουμπια, Μουσα, Τόσιτς, Μιλάνοφ.

ΡΟΜΑ: Ντε Σάνκτις, Αστόρι, Χολέμπας, Μανωλάς, Ναϊγκολάν, Ντε Ρόσι, Κεϊτά, Φλορέντσι, Λιάγιτς, Τότι, Ζερβινιό, Πιάνιτς, Στρούτμαν, Ιτούρμπε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: