Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Σαν τελικός για τον ΠΑΟΚ!

Περισσότερο από κάθε άλλο ματς ως τώρα, αυτό απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ μοιάζει με τελικό για τον ΠΑΟΚ. Κερδίζει και ελπίζει για την πρόκριση. Ειδάλλως κινδυνεύει να μείνει πρόωρα εκτός συνέχειας.

Σαν τελικός για τον ΠΑΟΚ
Στη Λευκορωσία βρίσκεται η αποστολή του ΠΑΟΚ, εκεί όπου την Πέμπτη θα δώσει τον πρώτο «τελικό» της σεζόν απέναντι στην Ντιναμό Μινσκ.

Τα πράγματα είναι οριακά και το «διπλό» μοιάζει με απαραίτητη προϋπόθεση για να ‘χει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης, ξέχωρα από το τι θα κάνει η Γκινγκάμπ απέναντι στη Φιορεντίνα.

Για να καλύψει τους τρεις βαθμούς θα πρέπει αφενός να νικήσει μεθαύριο και την τελευταία αγωνιστική να κάνει το ίδιο απέναντι στους Γάλλους. Ίσως μάλιστα να χρειαστεί να ξεπεράσει το 2-0, σκορ με το οποίο ηττήθηκε εκτός έδρας.

Οι «ασπρόμαυροι» προπονήθηκαν πριν το ταξίδι στην Λευκορωσία, με τον Αλέξανδρο Τζιόλη να τίθεται στην διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη. Σήμερα θα ξεκουραστούν και την Τετάρτη θα γυμναστούν στις 18:00 (ώρα Ελλάδας) σε συνθήκες ψύχους. Σε τέτοιες αναμένεται να γίνει και η αναμέτρηση της Πέμπτης, για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: