Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Μπέρτανς: «Κορυφαίος ο Ολυμπιακός, αλλά…»

Αν και παραδέχεται την ανωτερότητα του Ολυμπιακού, ο Ντάβις Μπέρτανς τονίζει πως η Λαμποράλ Κούτσα μπορεί να πάρει τη νίκη στον αγώνα της Πέμπτης στη Βιτόρια.

Μπέρτανς: «Κορυφαίος ο Ολυμπιακός, αλλά…»
Κορυφαία ομάδα του ομίλου χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Ντάβις Μπέρτανς, ωστόσο σημείωσε πως η Λαμποράλ Κούτσα θέλει πολύ και μπορεί να πάρει τη νίκη στην αναμέτρηση που θα γίνει την Πέμπτη στη Βιτόρια.

«Ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου μας, αλλά εμείς δεν έχουμε περιθώρια για άλλες ήττες και πρέπει να νικήσουμε σε αυτό το ματς. Η ομάδα μας βελτιώνεται και πιστεύω πως στην έδρα μας και με τον κόσμο στο πλευρό μας μπορούμε να τα καταφέρουμε. Και στο ματς του πρώτου γύρου θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει, αν ήμασταν λίγο καλύτεροι. Αν τώρα κάνουμε το παιχνίδι μας, έχουμε καλές πιθανότητες για τη νίκη», δήλωσε ο 22χρονος Λετονός φόργουορντ.

Όσο για τον παίκτη που ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό, δεν διαφοροποιήθηκε από την άποψη που έχουν όλοι οι αντίπαλοι των «ερυθρόλευκων». «Ο Σπανούλης είναι το κλειδί του Ολυμπιακού και πρέπει να τον σταματήσουμε. Όμως θα πρέπει ταυτόχρονα να προσέξουμε και τους άλλους παίκτες, γιατί δεν μπορείς να ξεγράψεις κανέναν. Ένας παίκτης δεν κερδίζει μόνος του ένα ματς, αλλά θα προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τον Σπανούλη όσο είναι δυνατό».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: