Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Κουρμπέλης: «Να ξεχειλίζει το πάθος»

Η αποφασιστικότητα του Αστέρα Τρίπολης και το πάθος θα φέρει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Μπεσίκτας, σύμφωνα με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, ο οποίος τόνισε την ανάγκη να σταθεί δίπλα τους ο κόσμος.

Κουρμπέλης: «Να ξεχειλίζει το πάθος»
Στο πάθος που πρέπει να… ξεχειλίζει προκειμένου να έρθει το θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπεσίκτας στάθηκε ο Δημήτρης Κουμπέλης ενόψει του ματς με τον τούρκικο σύλλογο για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής των Αρκάδων αναφέρθηκε στο τι πρέπει να γίνει για να επανέλθει στις επιτυχίες ο Αστέρας: «Είναι ένα σημαντικό και ιστορικό παιχνίδι για τον Αστέρα. Θα τα δώσουμε όλα για όλα για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα το πάθος θα πρέπει να ξεχειλίζει από όλους τους παίκτες, η αποφασιστικότητα και να εκμεταλλευτούμε τις τελικές προσπάθειες που θα κάνουμε στην επίθεση. Αν έχουμε όλα αυτά τα στοιχεία, τότε η ομάδα θα πάει καλά όπως πήγε στο παιχνίδι με την Παρτιζάν».

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης σχολίασε και τις διαφορές που έχει το ματς της Πέμπτης συγκριτικά με το ματς κόντρα στην Παρτιζάν: «Το παιχνίδι με την Μπεσίκτας δεν έχει καμία σχέση με τον πρώτο αγώνα στην Κωνσταντινούπολη. Το παιχνίδι εκεί τελείωσε, πήραμε ότι πήραμε και την Πέμπτη θα κυνηγήσουμε ότι καλύτερο για να πλησιάσει ακόμα πιο κοντά η ομάδα στην πρόκριση, μέσα από ένα πολύ δύσκολο όμιλο», ενώ για την παρουσία του κόσμου σχολίασε:

«Θέλουμε τους φίλους της ομάδας να έρθουν στο γήπεδο και να μας υποστηρίξουν, έτσι ώστε και αυτοί να είναι περήφανοι για μας και εμείς περήφανοι για αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: