Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ρατς: «Είναι δύσκολο να παραμείνουμε πρώτοι»

Ο Ράζβαν Ρατς χαρακτήρισε δύσκολο τον στόχο που έχει ο ΠΑΟΚ να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. «Δεν μου έχουν τύχει ξανά τόσες διακοπές», ανέφερε.

Ρατς: «Είναι δύσκολο να παραμείνουμε πρώτοι»
Ο ΠΑΟΚ είναι πρωτοπόρος στη Super League και σύμφωνα με τον Ράζβαν Ρατς το δύσκολο είναι παραμείνει στην κορυφή και όχι το να φθάσει εκεί. Ο Ρουμάνος μπακ παρέλαβε το βραβείο του ως πολυτιμότερου παίκτη της ομάδας του για τον Οκτώβριο και έδειξε εντυπωσιασμένος από τις συχνές διακοπές στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για:

-τη διακοπή της Σούπερ Λίγκας: «Σίγουρα είναι κάτι που δε μου έχει συμβεί ξανά και μάλιστα δύο αναβολές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Όπως είπε και ο Αθανασιάδης όμως, δεν είμαστε εμείς που μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να συμμορφωθούμε με τις αποφάσεις και να συμβιβαστούμε με αυτές και όταν μας δοθεί η ευκαιρία να παίξουμε, να παρουσιαστούμε όπως πρέπει».

-την ήττα από τον Παναθηναϊκό και το τι σημαίνει αυτό το αποτέλεσμα για τη συνέχεια: «Είναι πολύ πιο δύσκολο να είσαι πρώτος και να παραμείνεις πρώτος, από το αν είσαι δεύτερος ή τρίτος και να προσπαθείς να πιέζεις τον πρώτο. Ελπίζω αυτό το διάστημα να έχουμε καταλάβει όλοι τι λάθη στον ψυχολογικό τομέα κάναμε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και να δείξουμε στα επόμενα παιχνίδια πως έχουμε μάθει από αυτό το παιχνίδι".

-το ματς με την Ντιναμό Μινσκ, συγκρίνοντας με το πρώτο στην Τούμπα: «Όχι, δεν θα έχουν ομοιότητες. Στο παιχνίδι της Τούμπας με τη Ντινάμο, υπήρξαν ειδικές συνθήκες, Το αυτογκόλ που πέτυχε ο αντίπαλος και το γρήγορο γκολ που πετύχαμε στη συνέχεια. Αυτό, διέλυσε την ψυχολογία των αντιπάλων μας και εμείς παίξαμε στη συνέχεια πολύ καλό ποδόσφαιρο. Το παιχνίδι στη Λευκορωσία θα είναι πολύ δύσκολο και λόγω του πολικού ψύχους. Πολλοί συμπαίκτες μου - δε βάζω τον εαυτό μου μέσα - δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοιες συνθήκες. Το κρύο θα μας δυσκολέψει στην αρχή του αγώνα αλλά νομίζω πως θα ανταπεξέλθουμε. Σίγουρα όμως δεν πρέπει να περιμένουμε ένα παιχνίδι στο οποίο θα βάλουμε δύο, τρία ή τέσσερα γκολ".

-την θεραπεία στην οποία υποβλήθηκε στη Σερβία: «Δεν θα ήταν σωστό να πω πράγματα γι΄ αυτό. Είναι ένα θέμα καθαρά ιατρικό. Το σημαντικό είναι πως είμαι εντάξει, νωρίτερα από ότι ήταν αναμενόμενο. Αυτό είναι το σημαντικό και αυτό είναι που μετράει, το μόνο που θέλω τώρα είναι να είμαι υγιής στα 2-3 επόμενα παιχνίδια, να βοηθήσω την ομάδα μου στο 100% και μακάρι σε 2-3 εβδομάδες να είμαι ξανά εδώ για ένα βραβείο, χωρίς βέβαια να θέλω να πω πως αυτά που προέχουν είναι τα βραβεία. Άλλα προέχουν...».




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: