Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Σιμεόνε: «Το ίδιο δυνατός και εκτός ο Ολυμπιακός»

Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα είναι το ίδιο καλός στο αυριανό παιχνίδι όπως και στο πρώτο στο Καραϊσκάκη δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Σιμεόνε: «Το ίδιο δυνατός και εκτός ο Ολυμπιακός»
Πεπεισμένος ότι ο Ολυμπιακός θα είναι το ίδιο καλός στο αυριανό παιχνίδι όπως και στο πρώτο στο Καραϊσκάκη δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης υποστήριξε ότι δεν τον εξέπληξε η εικόνα του Ολυμπιακού στο Φάληρο και επεσήμανε ότι στόχος της ομάδας του είναι να προσέξει ιδιαίτερα τις αντεπιθέσεις των ερυθρολεύκων.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Σιμεόνε στη συνέντευξη Τύπου:

-εάν τον εξέπληξε η ήττα στην Αθήνα:
«Ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός μέσα και έξω, το έδειξε και στην Ιταλία και στη Σουηδία. Είναι πολύ καλά οργανωμένη ομάδα και πολύ καλή στην ανάπτυξη με Ντομίνγκες και Αφελάι. Δεν μας είχε εκπλήξει ο Ολυμπιακός στην Αθήνα, τον περιμένουμε το ίδιο δυνατό και αύριο»

-εάν ο Ολυμπιακός θα είναι επηρεασμένος από τη διακοπή του αγώνα:
«Θα το δούμε αύριο. Μια διακοπή σε ξεκουράζει, αλλά και σε βγάζει εκτός ρυθμού πολλές φορές. Θα δούμε...»

-για το αήττητο σερί που έχει η Ατλέτικο στην έδρα της:
«Νιώθουμε άνετα στο σπίτι μας, αλλά ποτέ δεν κοιτάμε τι έχει γίνει μέχρι τώρα. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι και αυτό είναι το αυριανό».

-για τις αντεπιθέσεις του Ολυμπιακού:
«Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός το εκμεταλλεύεται αυτό, να αντεπιτίθεται μετά από τα δικά μας στημένα και θα προσπαθήσουμε να το αντιμετωπίσουμε»

-για τη συμμετοχή του Μάτζουκιτς:
«Έχει μεγάλη όρεξη να παίξει, είναι χρήσιμος και θα είναι πολύ δύσκολο να μείνει έξω»

-για τις δηλώσεις του Μίτσελ για αυτόν και για τον Ρομπέρτο:
«Να ευχαριστήσω τον Μίτσελ για τα λόγια του, κάνει κι αυτός μια καλή δουλειά στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει μια πολύ δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα, όπως φάνηκε και πέρσι και φαίνεται και φέτος. Για τον Ρομπέρτο και αν θα πρέπει να παίζει στην Εθνική, θα ρωτήσω τον Ντελ Μπόσκε και θα σας πω...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: