Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

«Χρειαζόμαστε ηρεμία»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Γαλανού, ο Περικλής Τράιος. Μίλησε μεταξύ άλλων για τον μεταγραφικό σχεδιασμό στην ομάδα, τις σχέσεις με τον Α.Σ και τόνισε πως χρειάζεται ηρεμία στην ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την συζήτηση που έγινε μεταξύ Γαλανού και Κάμπος:
«Είναι κάτι που γίνεται συχνά. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση, είμαστε πάνω στον μεταγραφικό σχεδιασμό και κοιτάμε να καλύψουμε τα θέλω του νέου προπονητή».
Για την πιθανότητα να παραιτηθεί ο Ζουμπουρίδης από τον Α.Σ:
«Ο Άρης χρειάζεται ηρεμία από παντού. Ευελπιστώ πως εύκολα η δύσκολα θα βρει ηρεμία η ομάδα σε όλα τα επίπεδα. Μας δημιουργούνται άλλα προβλήματα που μας πηγαίνουν πίσω όπως το θέμα της εκκαθάρισης ή τα ιδιωτικά συμφωνητικά των παικτών. Αυτά είναι θέματα που τα υπογράφει ο Α.Σ. Αν υπάρχει ηρεμία όλα λύνονται γιατί υπάρχει διάθεση. Είμαστε ένα ερασιτεχνικό θέμα και όλα από εκεί γίνονται. Το θέμα είναι να υπάρξει ηρεμία. Οι ποδοσφαιριστές πληρώνονται και παλεύουμε να κρατήσουμε ψηλά το λάβαρο του Άρη».
Για τις ελλείψεις διοικητικά στον Άρη:
«Μιλάμε για μπάλα και πιστεύω φτιάξαμε ένα από τα καλύτερα αγωνιστικά επιτελεία στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πλέον, οργανωνόμαστε και στην διοικητική δομή. Στο μέλλον θα μπορούμε να ανακοινώσουμε και κάτι. Η απόφαση της Γ’ εθνικής ήταν σκληρή. Πρέπει να ζεστάνουμε ξανά την ψυχή του κόσμου του Άρη. Αν η ομάδα έμενε στην Ά όλα θα ήταν διαφορετικά. Κάποιοι… παραγοντάρες έριξαν την ομάδα. Κάποιοι άλλοι δεν μας άφησαν να ξεκινήσουμε από τον Μάιο. Έφυγαν όλοι οι παίκτες οι περσινοί και έμειναν 15 παιδιά».
Για τον αν υπάρχουν ευθύνες από την διοίκηση Γαλανού:
«Το πρόβλημα είναι  πάντα στις διοικήσεις. Το θέμα είναι πως χάθηκε πάρα πολύ χρόνος. Βλέπω πως αποκαθίσταται το οικογενειακό κλίμα στην ομάδα. Στο γκολ του Σουνά στον Ακροπότααμο όλοι πήγαν στο πάγκο και έγιναν ένα κουβάρι. Το κλίμα έχει έρθει στην ομάδα και τα αποτελέσματα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. Θα γίνουν μεταγραφές και θα εκπληρώσουμε τον στόχο μας».
Για τους παλαίμαχους του Άρη:
«Τους θέλουμε κοντά μας και είναι η ζωντανή ιστορία. Την προηγούμενη βδομάδα έγινε μια συνάντηση και τους θέλουμε δίπλα μας. Οι γνώσεις τους και η εμπειρία τους αποτελούν παρακαταθήκες για να πατήσουμε στα πόδια μας».
Για τις εισηγήσεις του Κάμπος:
«Έχει εισηγηθεί θέσεις και συγκεκριμένα πράγματα. Αν υπάρχει κάτι ακόμα εξαιρετικό ο Γιώργος Γαλανός δεν θα διστάσει να βάλει το χέρι στη τσέπη».
Για την περίπτωση του Κόκε:
«Ας μην αποκλείουμε τίποτα. Εμείς θέλουμε τον Κόκε και αυτός δείχνει να θέλει να έρθει. Αγαπάει τον Άρη ο Σέρχιο, είναι μια πραγματική σημαία και συνδύασε το όνομα του με μια αναγέννηση της ομάδας. Ήταν αρχηγός, με δικά του γκολ κερδίσαμε μέσα στην Ατλέτικο και αυτά τα αναγνωρίζει ο κόσμος».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: