Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Χαμόγελα για Τζιόλη!!

Σημαντική βελτίωση παρουσιάστηκε στην κατάσταση του Αλέξανδρου Τζιόλη και ο Άγγελος Αναστασιάδης θα τον έχει στη διάθεση του για την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Μινσκ. Εκτός οι Μαντούρο, Μακ.

Χαμόγελα για Τζιόλη
Επιτέλους ευχάριστα νέα για τον Άγγελο Αναστασιάδη…

Ο 61χρονος τεχνικός δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει την Πέμπτη (27/11, 20:00) στο ματς του ΠΑΟΚ με την Ντινάμο Μινσκ για την 5η αγωνιστική του Europa League τον Μαντούρο, όπως ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο, αλλά και τον Ρόμπερτο Μακ, όμως ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα ταξιδέψει για Λευκορωσία.

Ο διεθνής μέσος ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στους κοιλιακούς τις τελευταίες ημέρες, καθώς επέστρεψε με το συγκεκριμένο πρόβλημα από την Εθνική, αλλά στην προπόνηση της Τρίτης ένιωσε πολύ καλύτερα και ο τεχνικός του «δικεφάλου του Βορρά» τον πήρε μαζί του για το προσεχές ματς. Οι πιθανότητες να συμπεριληφθεί στην αποστολή ήταν με το μέρος του, αλλά δεν υπήρχε εκτίμηση ότι θα σημειωθεί τέτοια βελτίωση στην κατάσταση του.

Ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν την Τρίτη οι τραυματίες Χέντβιγκες Μαντούρο, Ρόμπερτ Μακ, Παναγιώτης Δεληγιαννίδης, Στέλιος Πόζογλου, Στέλιος Ποζατζίδης, οι οποίοι θα παραμείνουν στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να συνεχίσουν την αποκατάστασή τους.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν πάνω στην τακτική με τουρνουά τριών ομάδων σε μικρό χώρο και στη φυσική κατάσταση με τρέξιμο και σπριντ.

Υπενθυμίζεται ότι ο ΠΑΟΚ θα αγωνιστεί στο Μπορίσοφ και όχι Μινσκ. Εκεί θα μεταβεί αρχικά, όπου και θα προπονηθεί την Τετάρτη στις 18:00 (ώρα Ελλάδας), ενώ θα έχει προηγηθεί η συνέντευξη Τύπου στις 16:30 στο ξενοδοχείο που θα διαμένει η ομάδα.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: