Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Και στο τέλος… νικά η Κόστα Ρίκα στα πέναλτι!! (video)

Η Κόστα Ρίκα επικράτησε 7-6 της Ουρουγουάης μέσα στο Μοντεβίδεο σε φιλική αναμέτρηση που έληξε 3-3 στο 90λεπτο. Έπαιξε ο Τζορτζ του ΟΦΗ με τους νικητές.

Και στο τέλος… νικά η Κόστα Ρίκα στα πέναλτι (video)
Χορταστικό ήταν το φιλικό της Ουρουγουάης με την Κόστα Ρίκα στο Μοντεβίδεο. Μετά το 3-3 του 90λεπτου, έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν 7-6 θυμίζοντας… Μουντιάλ. Αυτή τη φορά, ωστόσο, δεν χρειάστηκε κάποια επέμβαση του Κέιλορ Νάβας, αφού ο Γκουζμάν Περέιρα έστειλε την μπάλα εκτός εστίας.

Η Κόστα Ρίκα προηγήθηκε δύο φορές, στο 42’ με τον Σαμπόριο (0-1) και τον Ρουίς στο 51’ (1-2), αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν ισάριθμες με Σουάρες (50’) και Χιμένεθ (65’), ενώ έδειχναν να έχουν αγκαλιάσει τη νίκη με το τέρμα του Καβάνι (68’). Ωστόσο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βενέγκας ισοφάρισε σε 3-3. Για τους νικητές αγωνίστηκε σαν αλλαγή στο 85’ ο Μάιρον Τζορτζ του ΟΦΗ.

Ουρουγουάη: Μουσλέρα, Χιμένες, Γοδίν, Α. Περέιρα, Κρ. Ροντρίγκες (80’ Ραμίρες), Σουάρες, Λοδέιρο (68’ Γκ. Περέιρα), Μ. Περέιρα, Αρέβαλο Ρίος, Σάντσες (80’ Κορούχο), Καβάνι (70’ Τζ. Ροντρίγκες).

Κόστα Ρίκα: Νάβας, Γκαμπόα, Γκονζάλες, Ντουάρτε, Ντίας, Τεχέδα (78’ Μπούστος), Μπόρχες, Ρουίς, Ραμίρες (58’ Βενέγκας), Σαμπόριο, Κάμπελ (85’ Τζορτζ).




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: