Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Κάρολ: «Όνειρό μου το Euro 2016»

Την επιθυμία να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να αγωνιστεί στην τελική φάση ενός Euro εξέφρασε ο Ρόι Κάρολ, μιλώντας εν όψει του σημερινού ματς της Βορείου Ιρλανδίας με τη Ρουμανία.
Κάρολ: «Όνειρό μου το Euro 2016» Αισιόδοξος για την έκβαση του σημερινού αγώνα της Βορείου Ιρλανδίας στην έδρα της Ρουμανίας παρουσιάστηκε ο Ρόι Κάρολ, ο οποίος παράλληλα αποκάλυψε την επιθυμία του.

Αυτή δεν είναι άλλη από τη συμμετοχή του μαζί με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του στην τελική φάση ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

«Θα είναι σαν όνειρο που γίνεται πραγματικότητα να φθάσουμε στα τελικά του EURO 2016. Είναι όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή να παίξει σε μεγάλο τουρνουά. Κοιτάζω το παράδειγμα του Ράιαν Γκιγκς που δεν έπαιξε ποτέ σε μεγάλο τουρνουά εθνικών ομάδων», ανέφερε αρχικά ο 37χρονος τερματοφύλακας και πρόσθεσε:

«Θα είναι υπέροχα σε 20-30 χρόνια να κοιτάζω πίσω στην καριέρα μου και να θυμάμαι ότι έπαιξα στο EURO 2016. Eίμαι μεγάλο κίνητρο για μένα. Επίσης, είναι σημαντικό για τους φιλάθλους μας που ονειρεύονται να φθάσουμε στα τελικά και είναι υπέροχο όταν τους ακούς να μιλάνε για αυτό. Πρέπει να μείνουμε προσγειωμένοι και να δούμε μόνο το ματς με την Ρουμανία και τίποτα περισσότερο. Υπάρχουν πολλοί βαθμοί που πρέπει να πάρουμε. Θέλουμε να έχουμε 10 ή 12 βαθμούς μετά την λήξη του ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: