Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Αποφασίζουν για την ενίσχυση!

Εντός της ημέρας θα συναντηθούν ο Λεωνίδας Βόκολος με τον Γιάννη Αναστασίου για να αποφασίσουν για τις μεταγραφές που θα γίνουν τον Γενάρη. Τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ξεχωρίσει στον Παναθηναϊκό.

Αποφασίζουν για την ενίσχυση
Λεπτομερής είναι η ενημέρωση που έχει ο Λεωνίδας Βόκολος για όλες τις υποθέσεις του Παναθηναϊκού και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει πλήρη εικόνα, όπως και για τις μεταγραφικές κινήσεις και συνολικά για τον σύλλογο.

Για αυτό τον λόγο θα υπάρξει σήμερα συνάντηση του νέου τεχνικού διευθυντή του «τριφυλλιού» με τον Γιάννη Αναστασίου (πριν ή μετά την απογευματινή προπόνηση).

Οι δύο άνδρες, ενδέχεται με την παρουσία του Τάκη Φύσσα και του Γιάννη Αλαφούζου, θα αποφασίσουν πόσες μεταγραφές θα γίνουν οι «πράσινοι» τον Γενάρη και σε ποιες θέσεις θα ενισχυθεί η ομάδα.

Προτεραιότητα αποτελεί η ενίσχυση ενός «box to box» μέσου και ενός επιθετικού, αλλά δεν αποκλείεται - ανάλογα με τις οικονομικές δυνατότητες – να γίνει κίνηση και για έναν κεντρικό αμυντικό, ίσως και για έναν εξτρέμ.

Άλλωστε, για αυτό τον λόγο ήδη έχουν υπάρξει επαφές με τον Χάρη Μαυρία, αλλά ο Βόκολος αναμένεται να έχει συζητήσεις και με άλλους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και θα εξετάσει σε ποιο βαθμό μπορούν να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστές που είχε μιλήσει ο Νίκος Νταμπίζας.

Από το εξωτερικό (συγκεκριμένα τη Σουηδία) έχει προκύψει η πληροφορία ότι ο Παναθηναϊκός έχει μιλήσει με τον 25χρονο αμυντικό χαφ της Γκέτεμποργκ, Μάι Μαλανγκού, ο οποίος μένει ελεύθερος τον Δεκέμβρη και απασχολεί και την Γκρόνινγκεν. Επίσης, φημολογείται ότι υπάρχει ενδιαφέρον και για τον 21χρονο επιθετικό από τη Σιέρα Λεόνε, Αλχασάν Καμαρά, ο οποίος αγωνίζεται στη Έρεμπρο και φέτος έχει 14 γκολ σε 12 ματς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: