Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Μαλεζάς: «Να συνεχίσουμε με νίκες»

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και στα θετικά αποτελέσματα του Παναιτωλικού επιθυμεί ο Στέλιος Μαλεζάς που παρέλαβε το βραβείο του MVP στο ματς με την Κέρκυρα.

Μαλεζάς: «Να συνεχίσουμε με νίκες»
Στους συμπαίκτες του στον Παναιτωλικό αλλά και στον κόσμο της ομάδας αφιέρωσε το βραβείο του MVP για το παιχνίδι απέναντι στην Κέρκυρα ο Στέλιος Μαλεζάς.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής τόνισε πως σημασία έχει να υπάρξει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, αφού πλέον οι παίκτες της ομάδας έχουν δέσει και μπορούν να διεκδικήσουν περισσότερα μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ένα βραβείο μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί να μη σημαίνει και τίποτα. Όταν η ομάδα δεν κερδίζει δεν μπορείς να είσαι χαρούμενος με ένα βραβείο. Από τη στιγμή που η ομάδα κέρδισε, αυτό είναι το σημαντικό για μένα και για όλη την ομάδα. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου που αυτοί με βοήθησαν να το κατακτήσω.

Απ’ την αρχή λέγαμε να μπορέσουμε να βρεθούμε σαν ομάδα, να βγάλουμε καλή χημεία στον αγωνιστικό χώρο, αλλά ταυτόχρονα γνωρίζαμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει απ’ τη μία στιγμή στην άλλη. Πολλοί καινούργιοι ποδοσφαιριστές δεν είναι εύκολο να συνθέσουν από την πρώτη στιγμή ένα πολύ δυνατό σύνολο. Προσπαθούμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και κυρίως τις νίκες των τελευταίων αγωνιστικών για να κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία».

Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ είναι πολύ σημαντικό και για εμάς σαν ομάδα και για τον κόσμο μας. Το κοιτάμε όπως όλα τα άλλα, γιατί κάθε παιχνίδι δίνει τρεις πόντους. Αυτοί είναι που θα μας φέρουν σε καλύτερη θέση
».

Την απονομή έκανε η Ήβη Γώγου, εκ μέρους των εργαζόμενων του Restaurant – Cafe bar BLACK TULIP και του EMILEON: «Είμαστε χαρούμενοι που βραβεύουμε απόψε τον Στέλιο Μαλεζά. Τον συγχαίρουμε για τη διάκρισή του και ευχόμαστε να έχει υγεία και να συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα μας. Επιτυχίες και διακρίσεις ευχόμαστε και στον Παναιτωλικό, που πιστεύουμε ότι θα συνεχίσει την ανοδική του πορεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια: