Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

«Να μας βοηθήσει ο κόσμος»

Τα Τρίκαλα δίνουν ένα σημαντικό αγώνα κόντρα στον Πανελευσινιακό το ερχόμενο Σάββατο, στο πλαίσιο της έκτης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ και χρειάζονται τη νίκη.

«Να μας βοηθήσει ο κόσμος»
Σε αυτό αναφέρθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη ο τεχνικός των Θεσσαλών τόνισε πως χρειάζεται η συμπαράσταση του κόσμου για να «σπρώξει» τους παίκτες προς το ροζ φύλλο. Αναφέρθηκε στον Κώστα Δεληγιάννη, στάθηκε στον χρόνο που χρειάζεται για να προσαρμοστεί ο Μίλκοβιτς και δε θέλησε να συγκρίνει την περυσινή με τη φετινή ομάδα.

Αναλυτικά: «Προερχόμαστε από δύο παιχνίδια εμπειριών κόντρα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό που είχαν τα θετικά τους και τα αρνητικά τους. Μπαίνουμε πλέον σε μία σειρά αγώνων όπου μετράει και η εικόνα, αλλά, κακά τα ψέματα, μετράνε και τα αποτελέσματα.

Παρά τα προβλήματά μας, είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό που δείχνει ότι κάτι έχει αλλάξει σε σχέση με το ξεκίνημα, νίκησε την ΑΕΚ, υπάρχει αλλαγή προπονητή και διαθέτει πολύ καλούς και έμπειρους Έλληνες παίκτες, αλλά και οι ξένοι είναι ικανοί. Είναι, λοιπόν, πολύ σημαντικά τα παιχνίδια που δίνεις απέναντι σε ομάδες σχεδόν του ιδίου επιπέδου, αν και ο Πανελευσινιακός, όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα, είχε υψηλότερους στόχους από εμάς.

Ο κόσμος μας συμπαραστάθηκε πολύ στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό όπου είχαμε sold out, αλλά είναι πιο σημαντικό να μας στηρίζει το ίδιο και, αν όχι ακόμη πιο θερμά, σε παιχνίδια σαν αυτό με τον Πανελευσινιακό. Εμείς μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα συνεχίσουμε να παλεύουμε δυνατά το κάθε παιχνίδι.

Σίγουρα, η περιπέτεια του Χρήστου ήταν για όλους μας ένα σοκ, κυρίως όσον αφορά την υγεία του, αλλά και στο μπασκετικό κομμάτι. Πέρα από αυτό, όμως, είναι ο αρχηγός μας και η ψυχή της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να καλύψουμε το κενό του όλοι μαζί, κάτι βέβαια που είναι πολύ δύσκολο. Είμαι βέβαιος ότι ο Χρήστος θα τα καταφέρει και θα τον δούμε πολύ πιο σύντομα στα γήπεδα απ’ ότι υπολογίζουμε όλοι.

Πάντα οι μεταγραφές, εν μέσω της χρονιάς, κρύβουν παγίδες. Ο Μίλκοβιτς έχει δείξει στοιχεία ενός παιδιού αθλητικού, ενός γρήγορου ψηλού που θέλει, βέβαια, κάποιο χρόνο για δει πως λειτουργεί η ομάδα μας και ξέρει πως το παιχνίδι του Σαββάτου θέλουμε να μας δώσει δύο, τρία συγκεκριμένα πράγματα.

Οι ομάδες κρίνονται από την επίτευξη των στόχων. Η περυσινή τον πέτυχε και ευελπιστώ να τον πετύχει και η φετινή. Τώρα, αν με ρωτάτε προσωπικά, η αλήθεια είναι ότι ως προπονητής απολαμβάνω περισσότερο φέτος τα παιχνίδια και τις προπονήσεις της ομάδας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: