Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Βουγιούκας: «Πάρα πολύ καλός ο Ολυμπιακός»

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ο Ίαν Βουγιούκας μετά τη βαριά ήττα της Γαλατασαράι, με τον Έλληνα σέντερ να πιστεύει πως η ομάδα του θα προκριθεί στην επόμενη φάση.

Βουγιούκας: «Πάρα πολύ καλός ο Ολυμπιακός»
Απόλυτος κυρίαρχος ήταν ο Ολυμπιακός στη νίκη (93-66) επί της Γαλατασαράι, σύμφωνα με τον Ίαν Βουγιούκα, ο οποίος τόνισε πως πλέον η ομάδα του παίζει με την πλάτη στον τοίχο.

«Ο Ολυμπιακός ήταν πάρα πολύ καλός σήμερα. Μας πίεσε πολύ στην άμυνα, ενώ ήταν πολύ καλός και στην επίθεση, καθώς μπόρεσε και έβγαλε καλά σουτ στην περιφέρεια, πήρε εύκολα καλάθια στη ρακέτα και όταν βρήκε την ευκαιρία έτρεξε στο παρκέ. Εμείς από τη δική μας πλευρά, ήμασταν κακοί στην άμυνα και δεν είχαμε συγκέντρωση σ την επίθεση, με εξαίρεση στη δεύτερη περίοδο», είπε αρχικά ο Ίαν Βουγιούκας και πρόσθεσε:

«Στο τέλος κάναμε μία προσπάθεια, αλλά χάσαμε τη συγκέντρωσή μας και η διαφορά ξέφυγε πολύ. Σίγουρα υπάρχει πίεση στην ομάδα γιατί έχουμε δύο νίκες σε πέντε αγώνες. Όμως, έχουμε ακόμα αλλά πέντε παιχνίδια μπροστά μας και τα τρία από αυτά στην έδρα μας, οπότε μπορούμε να καλύψουμε το χαμένος έδαφος και να προκριθούμε στην επόμενη φάση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: