Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Αν δεν νικήσει, ξεχνάει το Παρίσι!!

Δεν θα είναι κανένας θρίαμβος. Ούτε τίποτα περισσότερο από απλώς… εθνικό καθήκον. Όμως η αντεπίθεση της Εθνικής για πρόκριση στο Euro 2016 περνά μόνο με νίκη σήμερα επί των Νήσων Φερόε.

Αν δεν νικήσει, ξεχνάει το Παρίσι
Μονόδρομο αποτελεί για την Εθνική Ελλάδας η νίκη στο σημερινό παιχνίδι με τις Νήσους Φερόε (21:45, ΝΕΡΙΤ Sports, OTE Sport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της προκριματικής φάσης του Euro 2016.

Μετά από τρεις αγώνες το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μετράει μόλις έναν βαθμό και απόψε επιβάλλεται να κερδίσει τους ημιεπαγγελματίες αντίπαλους, σε ένα ματς που υπό άλλες προϋποθέσεις θα είχε χαρακτήρα μίας χαλαρής προπόνησης.

Τα πράγματα, όμως, δεν έχουν εξελιχθεί καθόλου καλά για τη «γαλανόλευκη», η οποία επιθυμεί να κάνει restart από σήμερα και να ξεκινήσει την αντεπίθεσή της για να εξασφαλίσει την παρουσία της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Οι διεθνείς καλούνται να διασπάσουν την κλειστή άμυνα των Νήσων Φερόε, τα οποία παίζουν… ταμπούρι, και στη συνέχεια να πραγματοποιήσουν μία πειστική εμφάνιση. Άλλωστε, εκείνο που μετράει αυτή τη στιγμή είναι οι βαθμοί και τίποτα άλλο.

Όσον αφορά το αρχικό σχήμα, ο Κλαούντιο Ρανιέρι προσανατολίζεται να παρατάξει με σύστημα 4-3-3 την ομάδα. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, ο οποίος – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Τοροσίδη, Μανωλά, Μόρα και Καράμπελα.

Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μανιάτης, με εσωτερικούς μέσους τους Σάμαρη και Κονέ. Την τριπλέτα της επίθεσης θα αποτελέσουν οι Καρέλης, Χριστοδουλόπουλος και Γκέκας.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γλύκος, Καπίνο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Βύντρα, Μπακάκης, Τασουλής, Τζιόλης, Ντίνας, Αθανασιάδης, Μαυρίας, Μάνταλος και Κολοβός. Εκτός έμειναν για διάφορους λόγους οι Παπασταθόπουλος, Χολέμπας, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης και Κυριάκος Παπαδόπουλος.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι θα αγωνιστούν με τους Νίλσεν, Νάες, Γκρέγκενσεν, Νάτενσταντ, Ντάβιντσεν, Σόρενσεν, Μπιενιάμινσεν, Χολστ, Όλσεν, Χάνσον και Χάνσεν. Στον πάγκο θα είναι οι Τόμσεν, Γκέστον, Γιάγκομπσεν, Φέρο, Τζαστίνουσεν, Μπαρταλστόβου, Βαντχάμαρ, Γιάγκμπονσεν, Έντμουνσον και Όλσεν.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ιταλός Νίκολα Ριτσόλι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: