Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

«Γίνονται εύκολα οι επιλογές»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Αντώνης Μήνου και μίλησε για τις αλλαγές που έχουν γίνει στην Εθνική ομάδα.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον ερχομό του Κλαούντιο Ρανιέρι:
«Τα αποτελέσματα και οι προσδοκίες όλων, εκμηδενίστηκαν από την αρχή. Αυτό είναι λάθος. Έγιναν ουσιαστικές αλλαγές μέσα στην ομάδα και δεν μπορεί να βαδίσει όπως και πριν. Σιγά – σιγά, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τα Νησιά Φερόε θα γίνει μια νέα αρχή. Εμένα με προβληματίζει πως γίνονται εύκολα επιλογές. Η Εθνική ομάδα είναι ένα ιδιόμορφο κομμάτι. Μπορείς και παίρνεις τους καλύτερους παίκτες από τον Ελληνικό χώρο αλλά οι επιλογές που έγιναν δημιούργησαν μια αναταραχή».
Για το αν καταστρέφεται η Εθνική ομάδα:
«Δεν θα πω ότι καταστρέφεται απλά είναι δύσκολο να συνεχίσεις μια καλή πορεία για πολλά χρόνια. Έρχεται το πλήρωμα του χρόνου και κάπου δυσκολεύει το πράγμα. Η εθνική ομάδα είναι ένα ιδιόμορφο κομμάτι και θέλει και υπομονή».
Για τις διαφορές από την εποχή του:
«Τα παιδιά είναι πιο έμπειρα και έχουν παραστάσεις. Από την αρχική κλήση είναι 10-15 άτομα από το εξωτερικό. Οι ποδοσφαιριστές είναι πιο αθλητές, εμείς ήμασταν πιο ταλέντα που έμειναν αναξιοποίητα».
Για την ποδοσφαιρική συνάντηση που θα γίνει στο Κιλκίς:
«Θα πάω σίγουρα. Τέτοιες εκδηλώσεις τις πραγματοποιούμε αρκετά συχνά. Είχα πάει στους Λειψούς και δώσαμε μεγάλη χαρά στο κόσμο. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μέσα στο γήπεδο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: