Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

Μπλουμς: «Περήφανος και χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»

Ο Γιάνις Μπλουμς θα παραμείνει για ακόμα δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό και ο ίδιος δείχνει να το απολαμβάνει, όπως τόνισε κατά την αναχώρηση της «πράσινης» αποστολής για τη Βαρκελώνη.

Μπλουμς: «Περήφανος και χαρούμενος στον Παναθηναϊκό»
Ο Λετονός διεθνής φόργουορμντ τόνισε πως είναι περήφανος και χαρούμενος για την παραμονή του στους νταμπλούχους Ελλάδος, θεωρώντας πως έδωσε ό,τι μπορούσε μέχρι τώρα για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της και εξήρε τη βοήθεια των συμπαικτών του στην προσπάθεια να προσαρμοστεί ακόμα πιο γρήγορα.

Αναλυτικά: «Αισθάνομαι πολύ όμορφα μετά από αυτή την εξέλιξη. Ήρθα στον Παναθηναϊκό για ένα μήνα με προοπτική ακόμη ενός. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, βοηθώντας την ομάδα, εκτελώντας πιστά τις οδηγίες του προπονητή. Έδωσα το 100% των δυνάμεών μου σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι, κάτι που θα συνεχίσω να κάνω. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που θα είμαι μέλος της ομάδας σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Δεν είναι εύκολο να έρχεσαι και να παίζεις στον Παναθηναϊκό. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά και να είσαι συγκεντρωμένος. Οι συμπαίκτες μου και όλα τα μέλη της ομάδας με βοήθησαν να προσαρμοστώ γρήγορα και ήταν δίπλα μου από την πρώτη μέρα.
Σε κάθε παιχνίδι στόχος μας είναι η νίκη, έτσι και σε αυτό. Η Μπαρτσελόνα είναι μια εξαιρετική ομάδα. Έχω αγωνιστεί περίπου από είκοσι φορές απέναντί της στο ‘Παλάου Μπλαουγκράνα’ και έχω νικήσει μόλις μία. Ελπίζω αύριο να έρθει η δεύτερη νίκη».

Στα αγωνιστικά, ο Τζούλιαν Ράιτ θα παραμείνει στην Αθήνα για θεραπείες, ώστε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο γαστροκνήμιο, ενώ τη θέση του στην αποστολή πήρε ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Σε πιο χαλαρούς ρυθμούς προπονήθηκαν το πρωί της Πέμπτης οι Βλαδίμηρος Γιάνκoβιτς και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ο πρώτος επειδή ένιωσε μια αδιαθεσία και ο δεύτερος, λόγω ενός μυϊκού σπασμού στη μέση. Ο διεθνής σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία η οποία βγήκε "καθαρή", ωστόσο προτιμήθηκε να κάνει μόνο τρέξιμο για να μην επιβαρυνθεί η κατάστασή του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: