Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

«Ο Σαββίδης θέλει τον Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ»

Στο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του Αντελίνο Βιεϊρίνια αναφέρεται σε σημερινό (13/11) του ρεπορτάζ το γερμανικό περιοδικό «Kicker», την ώρα που επισημαίνεται η έναρξη των διαπραγματεύσεων με τη Βόλφσμπουργκ για την ανανέωση του συμβολαίου του.

«Οι πρώτες συζητήσεις με τον μάνατζερ του Βιεϊρίνια και τη Βόλφσμπουργκ ξεκινούν και στη Θεσσαλονίκη τις παρακολουθούν με αγωνία», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ του Kicker.

Μεταξύ άλλων οι Γερμανοί αναφέρουν:
«Ο Βιεϊρίνια κατάφερε να κάνει ένα όνομα στην Βόλφσμπουργκ, είναι καλός στην τρίπλα, ενώ είναι και αγαπητός στον κόσμο. Πλέον έρχεται η ώρα να συζητηθεί το μέλλον του Πορτογάλου, αφού το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και η παλιά του αγάπη τον καλεί Θεσσαλονίκη και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, ο ΠΑΟΚ. Η ελληνική ομάδα που όπως έκανε και παλαιότερα απλώνει το χέρι της για να πάρει πίσω τον χαμένο γιο της.

Δεν υπάρχει μεταγραφική περίοδος όπου το όνομα του Βιεϊρίνια δεν συνδέθηκε με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος και τώρα χάρη στη δύναμη του Ελληνορώσου επενδυτή Ιβάν Σαββίδη προσπαθεί να τον κάνει δικό του.

Βέβαια, υπάρχουν αρκετές ελπίδες για να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Βόλφσμπουργκ και πλέον παίκτης και Άλοφς θα κάτσουν στο τραπέζι για να πέσουν οι αριθμοί.

Οι πρώτες συζητήσεις με τον μάνατζερ του παίκτη και την ομάδα ξεκινούν και στη Θεσσαλονίκη τις παρακολουθούν με αγωνία».
*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: