Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

«Βλέπει» Λουγκάνο ο ΠΑΟΚ!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ εν όψει του Γενάρη είναι ο Ντιέγκο Λουγκάνο, καθώς οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν στόπερ για την ενίσχυση των μετόπισθεν.

«Βλέπει» Λουγκάνο ο ΠΑΟΚ
Δεδομένη θεωρείται η ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ του ΠΑΟΚ τον Γενάρη, ύστερα από τα όσα συζητήθηκαν στη σύσκεψη κορυφής που πραγματοποιήθηκε στον «Δικέφαλο του Βορρά» μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα «Metrosport», στην κορυφή της σχετικής λίστας για την ενίσχυση του κέντρου της άμυνας βρίσκεται ο Ντιέγκο Λουγκάνο.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Ουρουγουανός στόπερ απασχολεί «ζεστά» τους Θεσσαλονικείς, καθώς «o Λουγκάνο συνδυάζει βαρύ όνομα, εμπειρία και ποιότητα που είναι απαραίτητα για τον φετινό ΠΑΟΚ και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά.

Αυτή την περίοδο, ο Ουρουγουανός ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα για να βρει τη φόρμα του στο προπονητικό κέντρο της Εθνικής. Μετά από ειδική άδεια του προπονητή Όσκαρ Ταμπάρες, γυμνάζεται υπό τις οδηγίες του καθηγητή Χοσέ Χερέρα που λίγες μέρες πριν έκανε και δηλώσεις στον Τύπο της πατρίδας για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Λουγκάνο.

"Ο Ντιέγκο είναι έτοιμος να επιστρέψει σε οποιαδήποτε ομάδα. Ξεπέρασε ένα πρόβλημα που είχε στο αριστερό γόνατο και δουλεύουμε για να ανακτήσει τη φόρμα του, αφού το τελευταίο ματς που συμμετείχε ήταν κόντρα στην Κόστα Ρίκα στο Μουντιάλ. Τίποτα δεν αντικαθιστά τους αγώνες, αλλά μπορώ να πω ότι είναι έτοιμος να παίξει σε τοπ φυσική κατάσταση
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: