Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014

«Παλαίμαχοι γύρω από τον πρόεδρο»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο πρώην προπονητής του Άρη και νυν του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Φοιρός. Μίλησε μεταξύ άλλων για την κατάσταση στους «Κίτρινους» και αναφέρθηκε στα πολλά διοικητικά λάθη.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για τον Ηρακλή Ψαχνών:
«Όταν πάει σε κάποια ομάδα στα μέσα της περιόδου συναντάς πολλά προβλήματα. Έχω συναντήσει προβλήματα τραυματισμών που επηρεάζουν την ομάδα. Τα παιδιά είναι ανέτοιμα και θα πάρει κάποιο χρόνο μέχρι να είναι υγιείς και να αποθεραπευτούν όλοι οι παίκτες. Ακόμα δεν ξέρω το μπάτζετ της ομάδας με τόσα προβλήματα. Όλοι περιμένουν να υπογραφεί η σύμβαση με τον ΟΠΑΠ για να πάρουν οι ομάδες λεφτά».
Για την κατάσταση στον Άρη:
«Καλύτερα να μην είχα δικαιωθεί με αυτά που έλεγα και να ήταν καλύτερα ο Άρης. Το είχα πει για τον κ. Στεφανίδη και τα άλλα 3-4 άτομα. Δεν ήταν αρκετά άτομα για να διοικήσουν και δεν γνώριζαν και τα πράγματα. Κανένας Αρειανός δεν περίμενε η ομάδα ν παίξει στη Γ΄. Είμαστε μια μεγάλη ομάδα και σαν ποδοσφαιριστές όταν ακούγαμε Άρης, νιώθαμε ένα δέος. Τώρα το σκηνικό άλλαξε, έγιναν κάποια λάθη και σκεφτόμουν πως όλες οι μεγάλες ομάδες όπως Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν 10-15 άτομα γύρω από τον πρόεδρο. Πως είναι δυνατόν οι παράγοντες του Άρη να μην σέβονται τους παλιούς ποδοσφαιριστές και να τους έχουν δίπλα τους; Άκουσα πως ο κ. Γαλανός έχει πολύ καλές σχέσεις με τον Χαριστέα, γιατί δεν τον παρακαλεί να έρθει; Δεν έχουν γνώσεις αυτοί οι άνθρωποι για το πώς θα διοικήσουν. Από το καλοκαίρι έχουν γίνει πολλά λάθη. Όταν ήμουν εγώ εκεί δούλευα σχεδόν τζάμπα για έξι μήνες. Ο Στεφανίδης έφερε άλλον προπονητή και του έδωσε 30.000 ευρώ προκαταβολή. Το βιογραφικό μου εμένα είναι πιο γεμάτο από του Καλαιτζίδη. Με έδιωξε όταν δούλευα τζάμπα.
Για τις κόντρες που είχε:
“Είχα κόντρα με τον προηγούμενο πρόεδρο του Super 3. Την είχα λήξει όμως εκείνη τη κόντρα. Η επόμενη γενιά του Super 3 δεν έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου. Με τον Σαουρίδη είχε γίνει μια άλλη κόντρα».
Για το αν θα επιστρέψει κάποια στιγμή στον Άρη:
«Η τελευταία απογοήτευση μου στοίχισε πάρα πολύ. Είχα γνώσεις από αυτές τις κατηγορίες και θεωρούσα πως μπορούσα να βοηθήσω. Αισθάνθηκα μεγάλη πικρία όταν μου φέρθηκε έτσι ο Στεφανίδης».
Για το αν  Άρης μπορεί να ανεβεί την Γ΄εθνική:
«Βλέπω ότι χάνουν βαθμούς και οι άλλες ομάδες και κυρίως ο Πανσερραϊκός. Αν γίνουν σοβαρές και προγραμματισμένες κινήσεις και τον Ιανουάριο και ο Άρης μείνει κοντά στις πρώτες θέσεις, στον δεύτερο γύρο δεν θα έχει πρόβλημα».
Για την αναβολή του πρωταθλήματος:
«Αυτό ήταν καλό λόγω των τραυματισμών και για να μπορέσουμε να δουλέψουμε περισσότερο».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: