Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Πετρόπουλος στην επίθεση, Κ-24 στην άμυνα!

Ο Αντώνης Πετρόπουλος είναι ο εκλεκτός του Μαρίνου Ουζουνίδη για την επίθεση του Πανιωνίου, καθώς στην άμυνα αναμένεται να δώσει λύσεις ο Σπύρος Ρισβάνης του Παναθηναϊκού.

Πετρόπουλος στην επίθεση, Κ-24 στην άμυνα
Μια… ανάσα από την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού του Σπύρου Ρισβάνη βρίσκεται ο Πανιώνιος, ο οποίος αναμένεται να θέσει σε εφαρμογή το πλάνο που είχε σχεδιαστεί από την ημέρα που ανέλαβε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Συγκεκριμένα, εκείνο που προέκυπτε τις προηγούμενες ημέρες είναι ότι οι Νεοσμυρνιώτες θα προχωρούσαν στην απόκτηση ενός έμπειρου φορ και ενός μικρού σε ηλικία αμυντικού ή το αντίθετο.

Τελικά προχώρησε η πρώτη περίπτωση και από τη στιγμή που ο 20χρονος στόπερ του Παναθηναϊκού πλησιάζει στη Νέα Σμύρνη, τον ίδιο δρόμο φαίνεται πως θα ακολουθήσει από τη μεριά του Αντώνης Πετρόπουλος που περιμένει να πάρει την ελευθέρας του από τον ΟΦΗ.

Στην «κυανέρυθρη» λίστα, όπως γράφει η SportDay, συμπεριλαμβάνεται και ο Γιώργος Κατίδης. Ο 21χρονος μεσοεπιθετικός ανήκει στη Βέροια, από την οποία ωστόσο ενδέχεται να αποχωρήσει, αφού δεν έχει καταφέρει να βρει θέση στη βασική ενδεκάδα.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: