Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Τελειώνει του αμυντικού μέσου!

Μέχρι την Τρίτη το αργότερο θέλουν στην ΑΕΚ να έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του αμυντικού χαφ, ώστε ο παίκτης που θα αποκτηθεί να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Τελειώνει του αμυντικού μέσου
Από τη στιγμή που οι οπαδοί της ΑΕΚ έφεραν αντιρρήσεις για την επιστροφή του Κώστα Κατσουράνη στην ομάδα, το βάρος για την απόκτηση αμυντικού χαφ έπεσε στις άλλες επιλογές που είχε στην ατζέντα του ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς.

Μάλιστα, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής της «Ένωσης» υποστήριζε πως έχει προχωρήσει την περίπτωση ενός άλλου παίκτη, ο οποίος είναι σε καλύτερη ηλικία μπορεί να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του.

Άλλωστε, πρόθεση του τεχνικού επιτελείου είναι ο παίκτης που θα αποκτηθεί είναι να μπορεί να ενσωματωθεί άμεσα στις υποχρεώσεις του «Δικεφάλου», καθώς ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο Ελλάδας.

Σύμφωνα με τη SportDay, ο αμυντικός χαφ θα έχει αποκτηθεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη, ώστε να τεθεί στη διάθεση του Τραϊανού Δέλλα και να ξεκινήσει προπονήσεις με τους νέους του συμπαίκτες. Δεν αποκλείεται σύντομα ο Μιλοβάνοβιτς να αναχωρήσει για το εξωτερικό, ώστε να φέρει τον παίκτη στην Ελλάδα και να τον ντύσε στα κιτρινόμαυρα.

Όσον αφορά την υπόθεση του Αντρές Σιμόες της Μορεϊρένσε, ο 25χρονος μέσος φέρεται να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών συλλόγων της Πορτογαλίας και της Σεβίλλης από την Ισπανία.

Από την 1η Ιανουαρίου μπορεί να διαπραγματευτεί με την ομάδα της αρεσκείας του, καθώς το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και αυτή είναι η πρόθεση της ΑΕΚ για να τον εντάξει στο δυναμικό της.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: