Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Ρικάρντο Κόστα και στο βάθος…!!

Μπορεί ο Ρικάρντο Κόστα να είναι αυτή τη στιγμή το πρώτο όνομα που «παίζει» για τον Ολυμπιακό, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν ακόμα για κάτι καλύτερο και αυτό φέρεται να είναι ο Ρολάντο της Πόρτο.

Ρικάρντο Κόστα και στο βάθος…
Οι συζητήσεις του Ολυμπιακού με τον Ρικάρντο Κόστα έχουν περάσει στο… επόμενο στάδιο, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» έχουν βάλει προς το παρόν τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό στην… αναμονή, καθώς εξετάζουν εναλλακτικές -και καλύτερες- λύσεις.

Η «εναλλακτική λύση» των πρωταθλητών Ελλάδας, λοιπόν, ακούει στο όνομα Ρολάντο. Ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός ανήκει στην Πόρτο, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το 2016 και όπως είναι φυσικό η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη σε σχέση με αυτή του συμπατριώτη του, Ρικάρντο Κόστα.

Εντούτοις, οι «ερυθρόλευκοι» δεν μένουν μόνο σε αυτές τις δύο περιπτώσεις, με την αναζήτηση του κεντρικού αμυντικού να συνεχίζεται κυρίως στην «αγορά» της Ιβηρικής χερσονήσου.

Πάντως, η οποιαδήποτε εξέλιξη στο θέμα του κεντρικού αμυντικού δεν αναμένεται μέσα στο σαββατοκύριακο, από τις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας, όταν και θα έχει επιστρέψει στην Ελλάδα ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: