Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Παίρνει Καλτσά ο Παναθηναϊκός!!

Μια… ανάσα απ’ την απόκτηση του Νίκου Καλτσά είναι ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άσος της Βέροιας (που κάνει εξαιρετική σεζόν) τα βρήκε με το τριφύλλι και απ’ το καλοκαίρι κατεβαίνει Αθήνα!

Παίρνει Καλτσά ο Παναθηναϊκός
Τα πράσινα θα φοράει -όπως όλα δείχνουν- από την επόμενη σεζόν ο Νίκος Καλτσάς!

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός που το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τη Βέροια (και έχει δικαίωμα να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του απ’ την 1η Ιανουαρίου), φαίνεται πως συμφώνησε σε όλα με τον Παναθηναϊκό προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στους Κυπελλούχους Ελλάδας.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε έντονο «φλερτ» ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφού οι ομολογουμένως εξαιρετικές επιδόσεις του παίκτη έκαναν το… κλικ στους ανθρώπους των πρασίνων.

Έτσι κινήθηκαν γρήγορα-γρήγορα και έπεισαν τον άσο της βασίλισσας του βορρά να… κατηφορίσει στην Αθήνα σε έξι μήνες. Ουσιαστικά το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι «τζίφρες», κάτι που όπως λέγεται θα γίνει στις πρώτες μέρες του νέου έτους.

Η ανοδική πορεία του Καλτσά επιβεβαιώνεται απ’ τα επιτεύγματά του φέτος, όπου δεν έχει χάσει κανένα παιχνίδι της ομάδας του στη Σούπερ Λίγκα (15 ματς), μετρώντας 6 γκολ και 3 ασίστ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: