Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

«Πράσινος» ο Καλτσάς, κοιτάει Ταυλαρίδη!!

Τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό ετοιμάζεται να υπογράψει ο Νίκος Καλτσάς το καλοκαίρι, με τους ιθύνοντες του «τριφυλλιού» να προχωρήσουν το θέμα του στόπερ. Ψηλά ο Ταυλαρίδης.

«Πράσινος» ο Καλτσάς, κοιτάει Ταυλαρίδη

Όπως γράφει η SportDay, ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της Βέροιας – που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι – θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «πράσινους».

Ο δεξιοπόδαρος άσος είχε δεχθεί πρόταση για την ανανέωση του συμβολαίου του από την ομάδα του, αλλά έκρινε ότι έφτασε η στιγμή να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του.

Για τον Καλτσά ενδιαφέρθηκαν, επίσης, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ δίχως τελικά το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη έπαιξε το γεγονός ότι ο Αναστασίου δίνει ευκαιρίες στα νέα παιδιά για να αναδείξουν το ταλέντο τους.

Εν τω μεταξύ, στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Στάθη Ταυλαρίδη που ανήκει στον Ατρόμητο. Σύμφωνα με την SportDay, ο Παναθηναϊκός εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του έμπειρου στόπερ για τον οποίο είχε ασχοληθεί ξανά το 2013. Αυτή η εξέλιξη προέκυψε από τον επικείμενο δανεισμό του Σπύρου Ρισβάνη στον Πανιώνιο, ώστε να πάρει παιχνίδια.

Ανοιχτό, παράλληλα, παραμένει το θέμα της απόκτησης ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. Ο Γκιγέρμο Ροντρίγκες βρίσκεται ψηλά στην λίστα του «τριφυλλιού» και ρόλο στην υπόθεση ενδέχεται να παίξει και ο Σίλντενφελντ. Οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάς Βερόνα δεν είναι εύκολες, αλλά οι «πράσινοι» δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για την απόκτηση του Ουρουγουανού αμυντικού.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: