Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Πρίφτης: «Η νίκη είναι απαραίτητη»

Νίκη σε κάθε εντός έδρας ματς θέλει ο Δημήτρης Πρίφτης, όπως τόνισε ενόψει του ματς του Άρη κόντρα στα Τρίκαλα, ενώ αναφέρθηκε στην σκληρή άμυνα και την συγκέντρωση που πρέπει να έχει η ομάδα του.

Πρίφτης: «Η νίκη είναι απαραίτητη»
Περιορισμός της παραγωγικότητας και η μάχη των ριμπάουντ θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο ματς του Άρη με τα Τρίκαλα, όπως δήλωσε ο Δημήτρης Πρίφτης ενόψει του ματς.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» σχολίασε τα δυνατά στοιχεία της ομάδας του και των αντιπάλων, χαρακτηρίζοντας απαραίτητη τη νίκη στα εντός έδρας ματς.

Αναλυτικά όσα είπε:
Για την σημασία του αγώνα: «Αρχικά να ευχηθώ χρόνια πολλά με υγεία σε όλον τον κόσμο. Παίζουμε ένα ματς στην έδρα μας κόντρα σε μια ανταγωνιστική ομάδα και όπως σε όλους τους αγώνες μέσα στο “σπίτι” μας, η νίκη είναι απαραίτητη για μας».

Για το «κλειδί» της αναμέτρησης: «Πρέπει να περιορίσουμε την παραγωγικότητα των Τρικάλων και να ρίξουμε τα ποσοστά τους. Αυτά τα σημεία μαζί με τη μάχη των ριμπάουντ θα είναι καθοριστικά στοιχεία για την έκβαση του αγώνα».

Για τα δυνατά σημεία των Τρικάλων: «Τα Τρίκαλα είναι μια ανταγωνιστική ομάδα που παλεύει όλα τα ματς ενώ προέρχεται από μια σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ. Έχει ιδιαίτερο επιθετικό ταλέντο καθώς είναι ομάδα που σουτάρει καλά και παίζει σε υψηλό τέμπο».

Για τα στοιχεία πάνω στα οποία θα στηριχθεί ο Άρης: «Για μας η προσέγγιση πρέπει να είναι μία και μοναδική. Σκληρή άμυνα, υψηλή συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ομαδικότητα στην επίθεση».

Αντεγκμπόγιε: «Κλειδί η άμυνα»
Στην άμυνα πρέπει να στηριχθεί ο Άρης, προκειμένου να περιορίσει τα Τρίκαλα, όπως τόνισε ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε.

«Το ματς είναι σημαντικό για μας. Πρόκειται για μια εντός έδρας αναμέτρηση και δε θέλουμε να έχουμε απώλειες στο Nick Galis Hall, στην προσπάθειά μας να ανεβούμε στη βαθμολογία. Η άμυνα πιστεύω ότι θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσπάθειά μας για τη νίκη, αφού έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που μπορεί να σκοράρει αρκετούς πόντους».

Όσον αφορά στα δυνατά σημεία των Τρικάλων είπε: «Τα Τρίκαλα είναι μια αξιόμαχη ομάδα που παλεύει όλα τα ματς. Έχουν καλό ρόστερ και τα τελευταία έκαναν κάποιες αλλαγές, οπότε εμείς δεν πρέπει να αιφνιδιαστούμε απ’ αυτό. Αν επιβάλουμε τον ρυθμό μας θα έχουμε τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Στα ματς με την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό παρουσιαστήκαμε βελτιωμένοι και θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο, με συγκέντρωση στην άμυνα πάνω απ’ όλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: