Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Βετούλας: «Προσπαθούμε να ξεχάσουμε το Κύπελλο»

Στο γεγονός πως οι παίκτες του Απόλλωνα Πατρών θα πρέπει να ξεχάσουν τον ημιτελικό του Κυπέλλου για να νικήσουν τον Κόροιβο, στάθηκε ο Νίκος Βετούλας για το ματς της 11ης αγωνιστικής της Α1 μπάσκετ.

Βετούλας: «Προσπαθούμε να ξεχάσουμε το Κύπελλο»
Ο τεχνικός των «μελανόλευκων» τόνισε πως οι Ηλείοι ξέρουν τι θέλουν και τι κάνουν μέσα στο παρκέ και θα εξαρτηθεί από την ψυχολογία και το πώς αισθάνονται σωματικά οι παίκτες του.

Αναλυτικά: «Θεωρώ ότι θα εξαρτηθεί από το πόσο εμείς θα είμαστε ψυχολογικά, σωματικά και πνευματικά έτοιμοι. Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα με ψηλά παιδιά που μπορεί να παίξει κοντά στο καλάθι. Διαθέτει παίκτες που σουτάρουν. Είναι ομάδα με καλή χημεία κι αυτό φαίνεται από τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της. Σε όλα τα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν ανταγωνιστική και έχασε στις λεπτομέρειες.

Γίνεται πολύ πιο επικίνδυνη μετά την τελευταία απώλεια του παιχνιδιού στην έδρα της στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Πιστεύω ότι ‘κλειδί’ θα είναι η άμυνά μας και τα αμυντικά ριμπάουντ».

Ο Νίκος Αργυρόπουλος συμπλήρωσε πως: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς. Ο Κόροιβος είναι μια ομάδα πολύ καλά οργανωμένη. Αγωνίζεται το ίδιο καλά εντός και εκτός έδρας. Εμείς δουλέψαμε σκληρά όλη την εβδομάδα. Θέλουμε να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να πάρουμε τη νίκη που θα μας φανεί χρήσιμη για τη συνέχεια.

‘Κλειδί’ της αναμέτρησης πιστεύω ότι θα είναι η μεγάλη συγκέντρωση και η ενέργεια μέσα στο παρκέ. Ο Κόροιβος παίζει όμορφο και οργανωμένο μπάσκετ. Είναι μια ομάδα με καλό προπονητή που, αν την υποτιμήσεις, μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Πρέπει να δείξουμε στον Κόροιβο από το πρώτο δευτερόλεπτο ότι είμαστε οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού μέσα στην έδρα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: