Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

«Ραντεβού» με Αμβούργο ο Μπεν Αρφά!!

\Διατεθειμένος να δοκιμάσει την τύχη του στη Γερμανία είναι ο Χατέμ Μπεν Αρφά, καθώς όπως αποκάλυψε η «Equipe», ο μεσοεπιθετικός της Νιούκαστλ αναμένεται να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Αμβούργου.

«Ραντεβού» με Αμβούργο ο Μπεν Αρφά
Στη Γερμανία και όχι η Γαλλία είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ο Χατέμ Μπεν Αρφά. Όπως αποκάλυψε η «Equipe», ο μεσοεπιθετικός της Νιούκαστλ, ο οποίος είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό, αναμένεται το Σάββατο (27/12) να συναντηθεί με τους ανθρώπους του Αμβούργου.

Η επιθυμία του Μπεν Αρφά να αποχωρήσει από τις «καρακάξες» θεωρείται δεδομένη, ενώ μέχρι πρόσφατα ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Νις, ωστόσο οι «αλμυρές» του απαιτήσεις «φρενάρουν» -τουλάχιστον προς το παρόν- τον επαναπατρισμό του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη γαλλική εφημερίδα, το Αμβούργο φέρεται «ζεστό» για την απόκτηση του Γάλλου μεσοεπιθετικού, καθώς οι άνθρωποί του θεωρούν πως μπορεί να προσφέρει στη μεγάλη προσπάθεια που κάνουν φέτος για να παραμείνουν στην Bundesliga.

Εκτός από τη Νις και το Αμβούργο, έχουν εκφράσει ακόμα το ενδιαφέρον τους για τον Μπεν Αρφά, οι Λιλ, Μονακό, αλλά και μία ομάδα από την Ισπανία, της οποίας το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: