Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Εν αναμονή ανακοινώσεων!!

Εντός της ημέρας είναι πιθανό ο ΠΑΟΚ να ανακοινώσει την πρώτη του μεταγραφή, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει και ο Ζήσης Βρύζας. Διάψευση για Ράγιος από την ΠΑΕ.

Εν αναμονή ανακοινώσεων
«Θα αποκτήσουμε τον πρώτο παίκτη μέχρι το Σάββατο (σ.σ.: σήμερα) κι άλλους δύο μέχρι τις 10 Ιανουαρίου», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πριν από λίγες ημέρες ο Ζήσης Βρύζας στη SportDay και αυτό αναμένεται να συμβεί σήμερα!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, στον «Δικέφαλο του Βορρά» υποστηρίζουν ότι η συμφωνία με τον δημιουργικό μέσο επήλθε κι αφού σταλούν κι υπογεγραμμένα τα συμβόλαια, θα ανακοινωθεί (μπορεί και σήμερα το βράδυ) από την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ.

Τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται έντονη κινητικότητα στα μεταγραφικά για τους Θεσσαλονικείς, αφού πρόθεσή τους είναι οι παίκτες που θα έρθουν να τεθούν σύντομα στη διάθεση του Αγγελου Αναστασιάδη.

Εκτός από τον δημιουργικό μέσο, στον ΠΑΟΚ «έτρεξαν» και τις υποθέσεις για τον κεντρικό αμυντικό και τον αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό που πρέπει να αποκτηθούν.

Εν τω μεταξύ, υπήρξε διάψευση από πλευράς του «Δικεφάλου του Βορρά» για τον Ρούμπεν Ράγιος, πρώην μεσοεπιθετικό του Αστέρα Τρίπολης και νυν της Μακάμπι Χάιφα, καθώς προέκυψαν δημοσιεύματα στο Ισραήλ που τον ενέπλεκαν με τους Θεσσαλονικείς.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: