Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Παίρνει θέση για τις εκλογές ο ΠΑΟΚ!!

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, στον ΠΑΟΚ περιμένουν τις υποψηφιότητες, αλλά και να δουν τι εκφράζει το κάθε πρόσωπο, προκειμένου να πάρουν θέση για τις επερχόμενες εκλογές στην ΕΠΟ.
Μετά την παραίτηση του Γιώργου Σαρρή από την προεδρία της ΕΠΟ άρχισαν να φαίνονται και οι πρώτοι υποψήφιοι για τις επερχόμενες εκλογές στην Ομοσπονδία. Μέχρι στιγμής φέρονται να υπάρχουν τρεις ενδιαφερόμενοι. Ο Γιώργος Γκιρτζίκης, ο Βασίλης Γκαγκάτσης και ο Γιώργος Λυσσαρίδης. Οι δύο πρώτοι ετοιμάζονται και προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν όσες δυνάμεις έχουν μέσα στις ενώσεις για να κερδίσουν ψήφους. Ο πρόεδρος της ΚΕΔ αναμένεται να έχει στήριξει από κάποιες... παραδοσιακές δυνάμεις, ενώ και ο Γκαγκάτσης ξεκίνησε τις επαφές με ανθρώπους του ποδοσφαίρου και πιο συγκεκριμένα με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές του 2004.
Στον ΠΑΟΚ, που έκαναν μεγάλο αγώνα για μια ΕΠΟ που θα ενώσει όλες τις ομάδες και δεν θα διχάσει όπως η προεδρία του Σάρρη, για την ώρα κρατούν μια ουδέτερη στάση λέγοντας πως οι ομάδες δεν στηρίζουν πρόσωπα, καθώς δεν είναι αυτή η δουλειά τους. Όμως όταν θα έρθει εκείνη η ώρα που θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητας  τότε θ’ αναγκαστεί να στηρίξει είτε φανερά είτε στο παρασκήνιο κάποιο πρόσωπο. Αυτό που θέλουν στον ΠΑΟΚ είναι ν’ ακούσουν τι εκφράζει ο καθένας και στην συνέχεια να πουν δημόσια την άποψη τους, ευελπιστώντας να αλλάξει η κατάσταση στην Ομοσπονδία...

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: