Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Χ. Μαρκόπουλος: «Να έχουμε συγκέντρωση για να είμαστε ανταγωνιστικοί»

Στη συγκέντρωση των παικτών του στάθηκε ο Χάρης Μαρκόπουλος, ώστε να είναι ανταγωνιστική η ομάδα του κόντρα στον Απόλλωνα στην Περιβόλα για την 11η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ.

Χ. Μαρκόπουλος: «Να έχουμε συγκέντρωση για να είμαστε ανταγωνιστικοί»
Ο τεχνικός των νεοφώτιστων στη μεγάλη κατηγορία τόνισε πως οι «μελανόλευκοι» είναι η ψυχολογία, μετά την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου και πως είναι πανίσχυροι στην έδρα τους.

Αναλυτικά: «Καταρχάς, εύχομαι χρόνια πολλά και ευλογημένα Χριστούγεννα σε όλους. Όσον αφορά το παιχνίδι, είναι πάρα πολύ δύσκολο, αφού ο Απόλλωνας είναι αήττητος στην έδρα του και σχεδόν όλα τα παιχνίδια, τα κερδίζει με σχετική άνεση.

Προέρχεται από μια πολύ μεγάλη επιτυχία στο Κύπελλο, που θα προσδώσει ακόμα καλύτερη ψυχολογία στους παίκτες. Εμείς, από την πλευρά μας, θα προσπαθήσουμε με την ίδια συγκέντρωση να είμαστε ανταγωνιστικοί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».

Ο Ντουέιν Ντέιβις συμπλήρωσε πως: «Το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα μας, καθώς έχουμε μια σειρά από άτυχα αποτελέσματα και, αν νικήσουμε, θα καταφέρουμε να μπούμε ξανά στο μονοπάτι των επιτυχιών.

Το ‘κλειδί’ για να τα καταφέρουμε θα είναι να παίζουμε πιο σκληρά και αποφασιστικά. Να παλέψουμε από το πρώτο λεπτό για κάθε χαμένη μπάλα και θα πρέπει να αγωνιστούμε στο μάξιμουμ των δυνατοτήτων μας, δίνοντας ο καθένας ό,τι και δεν έχει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: