Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Οι πέντε στόχοι του Παπαθανασάκη!!

Ως πρόεδρος και μεγαλομέτοχος πλέον της ΠΑΕ, ο Σπύρος Παπαθανασάκης έχει πολλά ζητήματα να διευθετήσει. Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει μια λίστα και θα επιχειρήσει στο επόμενο διάστημα να βρει τις απαραίτητες λύσεις. Ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος  του, από τη στιγμή που κάποια θέματα θα πρέπει να αντιμετωπιστούν άμεσα. Βασικό κομμάτι έχει να κάνει με τη συγκέντρωση χρημάτων που θα πρέπει να αρχίσουν να μπαίνουν στα ταμεία της ΠΑΕ. Μέχρι αυτήν τη στιγμή, ο Σπύρος Παπαθανασάκης βάζει συνεχώς χρήματα από την τσέπη του και δεν έχει αποκομίσει την ανάλογη στήριξη και συμπαράσταση. Πολλές φορές έχει τονίσει ότι στόχος του είναι να δημιουργήσει έναν βιώσιμο Ηρακλή που δεν θα χρειάζεται την οικονομική στήριξη ενός επενδυτή που θα βάζει συνεχώς χρήματα. Γι’ αυτό θέλει να βάλει τώρα τις βάσεις, ώστε να υπάρχουν έσοδα για τα ταμεία της ΠΑΕ και παράλληλα καλύτερο μέλλον για τους «κυανόλευκους».

  1. Ηλεκτρονικό εισιτήριο
Ένα σημαντικό θέμα με το οποίο ξεκίνησαν ήδη να ασχολούνται στην ΠΑΕ μετά από εντολή του Σπύρου Παπαθανασάκη, είναι η περικοπή των «διαρροών» στα εισιτήρια των αγώνων. Το Καυτανζόγλειο έχει αρκετό κόσμο στις αναμετρήσεις των «κυανόλευκων», αλλά τα εισιτήρια δεν είναι αντιπροσωπευτικά. Υπάρχουν πάρα πολλοί που μπαίνουν χωρίς να πληρώσουν εισιτήριο με διάφορους τρόπους . Γι’ αυτόν τον λόγο έχει ξεκινήσει η διαδικασία ώστε να τοποθετηθούν μηχανήματα για τον έλεγχο ηλεκτρονικού εισιτηρίου. Η προσδοκία που υπάρχει είναι ότι θα ελαχιστοποιηθούν οι… τζαμπατζήδες και έτσι θα υπάρχουν περισσότερα χρήματα στα ταμεία της  ΠΑΕ , προκειμένου να λειτουργήσει με καλύτερο τρόπο.
2.Η λειτουργία της μπουτίκ
Από το ξεκίνημα της περιόδου είναι στον «αέρα» η λειτουργία της μπουτίκ της ΠΑΕ. Οι «κυανόλευκοι» έχουν χάσει ένα χρηματικό ποσό και ειδικότερα στην περίοδο των γιορτών θα μπορούσαν να είχαν συγκεντρώσει περισσότερα χρήματα. Ήδη έχουν προχωρήσει τις διαδικασίες, έχουν πάρει τα κλειδιά από την επιτροπή του γηπέδου και θα ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες, ώστε η μπουτίκ να είναι έτοιμη για την αναμέτρηση με τον Αγροτικό Αστέρα. Μια καλή πορεία της ομάδας μπορεί να βοηθήσει στην καλή λειτουργία της ΠΑΕ, που σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια θα είναι εφοδιασμένη με περισσότερα προϊόντα για τις ανάγκες των φιλάθλων του Ηρακλή.
  1. Ακαδημίες
Σε κάθε ομάδα τα τμήματα υποδομής είναι σημαντικά. Πολύ περισσότερο για τον Σπύρο Παπαθανασάκη, που πιστεύει πολύ στο «νέο αίμα» και ότι το μέλλον του Ηρακλή βρίσκεται στις ακαδημίες του. Γι’ αυτό τον σκοπό, μόλις διευθετηθούν κάποια αλλά ζητήματα, θα ετοιμαστεί η Μίκρα ώστε να υποδεχτεί όλα τα τμήματα υποδομής του Ηρακλή. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσουν να προετοιμάζονται καλυτέρα και παράλληλα θα υπάρχει καλύτερη παρακολούθηση. Έτσι, θα γνωρίζουν καλύτερα τις δυνατότητες των παιδιών που θα προωθούνται, με τελικό στόχο να επανδρώσουν κάποια στιγμή την πρώτη ομάδα. Η προσπάθεια ήδη έχει ξεκινήσει και το επόμενο διάστημα θα γίνει μια επιχείρηση συγκέντρωσης επίλεκτων ποδοσφαιριστών.
Ενίσχυση της ΠΑΕ
  1. Από τη στιγμή που διαμένει στο εξωτερικό, θα προσπαθήσει να αναζητήσει συνεργάτες που θα έρθουν στην ομάδα και θα αναλάβουν σημαντικούς ρόλους. Ουσιαστικά θα πλαισιώσουν το υπάρχον δυναμικό με την προοπτική ότι θα έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις που υπάρχουν και πολύ περισσότερο για την επόμενη περίοδο που θα είναι αυξημένες. Ήδη έδωσε εντολή να αναζητηθούν άτομα που διαθέτουν την ανάλογη εμπειρία, ώστε να καλύψουν τις αδυναμίες που υπάρχουν και όπως παρουσιάστηκαν σε αρκετά θέματα που αφορούν την ΠΑΕ. Πιθανότατα με την επιστροφή του να έχει διευθετηθεί και αυτό το ζήτημα.

  1. Έσοδα από χορηγίες
Η οικονομική κρίση που υπάρχει στην Ελλάδα, σαφώς και αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για να επενδύσουν με χορηγίες οι εταιρείες, ωστόσο ο Ηρακλής έχει τη δυναμική αυτή που θα μπορέσει να λειτουργήσει αποδοτικά για τις εταιρείες που θα θελήσουν να συμμετέχουν χορηγικά στους «κυανόλευκους». Έτσι, ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει ξεκινήσει τη διαδικασία, ώστε να προσελκύσει εταιρείες που θα διαφημιστούν μέσω του Ηρακλή. Το ίδιο ζήτησε και από τους συνεργάτες του, προκειμένου να βρεθούν εταιρείες που θα βοηθήσουν την ΠΑΕ.
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: