Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Terry… Christmas!!

Ποιος Άγιος Βασίλης; Στα Χριστούγεννα της Τσέλσι άλλος είναι πρωταγωνιστής! Σκοράροντας ξανά (και γράφοντας ιστορία), ο Τζον Τέρι άνοιξε το δρόμο για το 2-0 στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ.

Terry… Christmas!
Κάθε μέρα δεν είναι του Άη-Γιαννιού. Κάθε αγωνιστική όμως είναι του Άη-Γιαννιού για την Τσέλσι!

Αναλαμβάνοντας για δεύτερο συνεχόμενο ματς να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα, ο Τζον Τέρι άνοιξε το δρόμο για άνετη νίκη της ομάδας του Μουρίνιο στο λονδρέζικο ντέρμπι με τη Γουέστ Χαμ (2-0).

Ο αρχηγός βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο (μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Ντιέγκο Κόστα στο 31’) για να πετύχει το 61ο γκολ του με τη φανέλα των «μπλε».

Μπαίνοντας λοιπόν -αν και αμυντικός- στην πρώτη 25άδα των σκόρερ του συλλόγου, δρομολόγησε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Αυτή που υπέγραψε ο Ντιέγκο Κόστα, στέλνοντας αδιάβαστους δυο αμυντικούς στο 62’ και πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής τον Αγουέρο στην πρώτη θέση των σκόρερ (13 έναντι 14).

Κι αυτή που προσπάθησε ν’ αμφισβητήσει ο Αμαλφιτανό, πριν το δοκάρι του αρνηθεί τη μείωση του σκορ στο 87’ και διαλυθεί και η τελευταία αμφιβολία για το αν η Τσέλσι θα μπει στη νέα χρονιά ως το απόλυτο αφεντικό της Premier League.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: