Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

«Έφυγε» για ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός!

Με τον Τζούλιαν Ράιτ θα παραταχθεί στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός με στόχο να πάρει το διπλό απέναντι στον Ολυμπιακό και να γίνει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρωτιά στην κανονική διάρκεια.

«Έφυγε» για ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός
Όση «δουλειά» ήταν να γίνει, έγινε! Όσες οδηγίες ήταν να δοθούν, δόθηκαν! Τώρα είναι ώρα για ντέρμπι! Με προπόνηση στο ΟΑΚΑ ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Εκεί όπου τελικά θα δώσει κανονικά το «παρών» ο Τζούλιαν Ράιτ. Το σφίξιμο στη γάμπα που ένιωσε ο Αμερικανός σέντερ την Πέμπτη «βγήκε» επιπόλαιο, με αποτέλεσμα σήμερα να βγάλει το πρόγραμμα και να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.

Μοναδική απουσία θα είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης που ταλαιπωρείται από θλάση και δεν είναι ακόμα έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Οι... παλιοί των πρωταθλητών Ελλάδας επιχειρούν να βάλουν στο «κόλπο» και τους νέους, καθώς πολλοί απ' την δωδεκάδα θα ζήσουν για πρώτη φορά την ατμόσφαιρα στο Φάληρο. Ντεμπούτο στην Α1 θα κάνει ο ΝτεΜάρκους Νέλσον (μετά την παρθενική του παρουσία με τα πράσινα στην Ευρωλίγκα).

Είναι δεδομένο πως για τον Παναθηναϊκό το παιχνίδι του Σαββάτου έχει μεγάλη σημασία, διότι σε περίπτωση νίκης, θα είναι -κακά τα ψέματα- αγκαλιά με την πρωτιά στην κανονική διάρκεια (δεδομένου ότι έχει το ματς του δεύτερου γύρου στο ΟΑΚΑ κι ενώ ο Ολυμπιακός μετράει ήδη μια ήττα), που θα του δώσει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: