Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

«Δεν το κουνάει από Ρεάλ ο Κριστιάνο!»

Ο κορυφαίος μάνατζερ, Ζόρζε Μέντες, εξήγησε ότι ο πελάτης του, Κριστιάνο Ρονάλντο, θα παίζει μέχρι τα 40 και θα κατακτήσει περισσότερες «Χρυσές Μπάλες» από κάθε άλλον στην ιστορία.
Μία δυναμική συνέντευξη παραχώρησε στην «Globoesporte» ο Ζόρζε Μέντες. Ο κορυφαίος μάνατζερ και κολλητός του Κριστιάνο Ρονάλντο, αποθέωσε τον πελάτη του και ουσιαστικά τον τοποθέτησε στην κορυφή. Αφού λοιπόν ενημέρωσε το κοινό της Ρεάλ ότι: «Ο Κριστιάνο δεν θα το κουνήσει για τα επόμενα τέσσερα, πέντε χρόνια από την ομάδα που αγαπάει», τους εξήγησε και το ότι είναι ο σπουδαιότερος ποδοσφαιριστής που φόρεσε ποτέ τη λευκή φανέλα:
«Με κάθε σεβασμό στον Ντι Στέφανο και τον Ραούλ που είναι πολύ σημαντικοί για τον σύλλογο, κανείς τους δεν μπορεί να συγκριθεί με τον Κριστιάνο. Μάλιστα εάν είναι καλά και δεν έχει τραυματισμούς θα κάνει ακόμα πιο μαγική καριέρα και θα παίζει έως και τα 40 του!»
Ο Μέντες φυσικά δεν θα μπορούσε να παραλείψει να πει και μία κουβέντα για την κόντρα του CR7 με τον Λιονέλ Μέσι: «Είμαι σίγουρος πως θα ξεπεράσει τα βραβεία της “Χρυσής Μπάλας” που έχει κατακτήσει ο Μέσι και έτσι θα είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών και σε αυτό το κομμάτι!»

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: