Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Τον Μάρτιο, ο Κατσούρ θα είναι Ατρόμητος και έτοιμος!!

Ο Γιώργος Χελάκης γράφει στο sport-fm.gr για τον… χαρακτήρα και το ακαταμάχητο πείσμα του Κατσουράνη που ετοιμάζεται για διπλή επιστροφή.

Τον Μάρτιο, ο Κατσούρ θα είναι Ατρόμητος και έτοιμος!

Κάθε χρονιά η ίδια ερώτηση και η ίδια απάντηση μέσα στα γήπεδα. Μπορούσε. Όπου κι αν έπαιζε φαινόταν καθαρά ότι μπορούσε. Τι σημασία έχει αν μπορούσε όπως τότε που ήταν 26, 27 ετών. Σημασία έχει ότι εκεί που έπαιζε σε σύγκριση με αυτούς που έπαιζαν μπορούσε και πολύ καλά μάλιστα…

Κατσουράνης και αμφισβήτηση πάνε μαζί τα τελευταία χρόνια. Φταίει λιγότερο γι’ αυτό η αγωνιστική του κατάσταση και περισσότερο ο χαρακτήρας του. Ο αυθορμητισμός, η αρχηγική του συμπεριφορά, η τάση του να φυτρώνει παντού, η ατιθάσευτη διάθεσή του να κάνει τον προπονητή μέσα στο γήπεδο την ώρα του παιχνιδιού.

Όλα αυτά κι ορισμένα ακόμα τον έκαναν αντιπαθητικό. Τόσο που ορισμένοι μπέρδεψαν την αξία με τον χαρακτήρα του και τον απαξίωσαν. Άδικο αλλά συνέβη.

Ο Κώστας Κατσουράνης θα βοηθήσει εξαιρετικά τον Ατρόμητο. Θα τον βοηθήσει να ξεδιπλώνει πιο αποτελεσματικά τις επιθέσεις με τις μακρινές μπαλιές του. Θα κάνει γκολ με την κάθετη κίνηση του στον άξονα. Θα «ψαρώσει» τους αντιπάλους στα εκτός έδρας παιχνίδια που αφήνει βαθμούς ο Ατρόμητος.

Το δημοσιογραφικό κλισέ «μην υποτιμάτε την καρδιά του πρωταθλητή» ισχύει απόλυτα για τον Κατσουράνη. Όταν θα φτάσει ο Μάρτης, ο Κατσουράνης θα είναι Ατρόμητος κι έτοιμος…

Χρόνια Πολλά!*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: