Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Κάμπος: «Έχουμε την ψυχολογία για να πάμε μπροστά» (audio)

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Άρη Πάουλο Κάμπος. Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω εσάς που έχω την χαρά να μιλήσω στο ραδιόφωνο του Metropolis και να μπορέσουμε να συζητήσουμε για τον Άρη. Η δουλειά στην ομάδα φαίνεται από τα αποτελέσματα, είμαι χαρούμενος που παραμένουμε αήττητοι, με μια μόνο ισοπαλία, πάμε καλά, οι παίκτες έχουν καταλάβει αυτά που ζητάω μακάρι να συνεχίσουμε έτσι».

Για την ανοδική πορεία της ομάδας: «Η ψυχολογία σε αυτό το διάστημα έπαιξε σημαντικό ρόλο, γιατί όταν ήρθα η ομάδα βρισκόταν σε μια δύσκολη θέση, εξήγησα στους παίκτες ότι έπρεπε να επιστρέψουμε δυναμικά και κάπου εκεί η ψυχολογία ανέβηκε. Ευχαριστώ πολύ όλους, τον κόσμο που στάθηκε κοντά μας και πλέον έχουμε την ψυχολογία για να πάμε μπροστά».

Για τα μεταγραφικά: «Αυτό το θέμα το έχει αναλάβει η διοίκηση, γιατί αυτή ξέρει τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης Κόκε και μόνο η διοίκηση μπορεί να διαχειριστεί αυτή την μεταγραφή. Σίγουρα ο Κόκε είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής, συνδυάζει ταλέντο και μια μεγάλη καριέρα και νομίζω πως είναι καλό για τον Άρη να έρθει ένας μεγάλος παίκτης στην ομάδα. Νομίζω πως θα χρειαστούν μερικές προσθήκες γιατί το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και μπορεί να γίνει ακόμα πιο δύσκολο στην συνέχεια. Γι’ αυτό θα πρέπει να κινηθούμε μεταγραφικά τον Ιανουάριο».

Για τη φημολογία περί οικονομικών και άλλων προβλημάτων: «Σίγουρα είναι δύσκολο όταν λέγονται διάφορα από εδώ και από εκεί. Η διοίκηση θα πρέπει να λύσει τα προβλήματα των ποδοσφαιριστών, οι παίκτες θα πρέπει να είναι πληρωμένοι, να είναι χαρούμενοι για να υπάρχει καλό κλίμα στην ομάδα. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, οι παίκτες δίνουν το 100%, η διοίκηση προσπαθεί με τον τρόπο τον δικό της να είναι όλα τα πράγματα καλά».

Ακούστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Πάουλο Κάμπος στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style

*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: