Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Επέστρεψε ο Μανωλόπουλος!!

Τη φανέλα του Κολοσσού Ρόδου θα φορέσει ξανά, μετά το 2011, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος πριν από μερικές μέρες είχε λύσει τη συνεργασία του με τον Άρη.

Επέστρεψε ο Μανωλόπουλος!
Στον Κολοσσό Ρόδου θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σωτήρης Μανωλόπουλος, ο οποίος πρόσφατα έλυσε το συμβόλαιό του με τον Άρη. Ο 27χρονος φόργουορντ είχε φορέσει και στο παρελθόν τη θαλασσί φανέλα και συγκεκριμένα τη διετία 2009-2011.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο, ο οποίος θα φορέσει ξανά τη θαλασσί φανέλα μετά το 2011!

Ο 27χρονος φόργουορντ (16/11/1987) και ύψους 2,08μ. ξεκίνησε την καριέρα του στη ΧΑΝΘ το 2002, όπου ένα χρόνο αργότερα μετακόμισε τον ΠΑΟΚ, μένοντας μέχρι το 2007. Έκτοτε αγωνίστηκε σε Ισπανία (Μαγιόρκα, Παλένσια, Γεστιμπέριτσα), ΑΕΛ, Κολοσσό (2009-11), Περιστέρι, Καβάλα, Ίκαρο Χαλκίδας, ενώ το φετινό καλοκαίρι είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη.

Επίσης, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ήταν διεθνής με τις Εθνικές ομάδες U16 και U18 από το 2003 μέχρι το 2005
».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μετά από τρία χρόνια επιστρέφω στη Ρόδο, σε ένα όμορφο περιβάλλον που το ξέρω καλά. Μέχρι στιγμής η ομάδα έχει πετύχει μεγάλες νίκες τόσο εντός, όσο και εκτός έδρας. Η διοίκηση και ο προπονητής έχουν θέσει ως πρώτο στόχο την παραμονή, έτσι όλοι θα παλέψουμε για να το πετύχουμε αυτό γρήγορα και στη συνέχεια να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε», δήλωσε αρχικά ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στο kolossosbc.gr.

Για να συνεχίσει ο 27χρονος φόργουορντ για τους προσωπικούς του στόχους:

«Οι στόχοι της ομάδας είναι και δικοί μου και γι’ αυτό θέλω πολύ να τη βοηθήσω ώστε να τους πετύχει. Γνωρίζω ήδη τον κόουτς τον Λυκογιάννη, ο οποίος είναι ένας από τους πιο αξιόλογους στην Ελλάδα και πιστεύω πως θα προσαρμοστώ γρήγορα. Είμαι διατεθειμένος να δίνω σε κάθε προπόνηση και κάθε παιχνίδι το 100% για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με έφεραν πάλι εδώ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: