Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

«Ικανοποιημένος με Αφελάι ο Ολυμπιακός»

Κατηγορηματικά αρνήθηκε, με δηλώσεις του, ο Μίνο Ραϊόλα πως υπάρχει δυσαρέσκεια στον Ολυμπιακό με τον Ιμπραΐμ Αφελάι, με τον γνωστό μάνατζερ να εκτιμά πως ο πελάτης του θα μείνει στον Πειραιά.

«Ικανοποιημένος με Αφελάι ο Ολυμπιακός»
Κάθετος είναι ο Μίνο Ραϊόλα αναφορικά με το μέλλον του Ιμπραΐμ Αφελάι στον Ολυμπιακό. Με δηλώσεις του στον Τύπο της Ολλανδίας, ο μάνατζερ του διεθνούς εξτρέμ τόνισε πως η δυσαρέσκεια των «ερυθρόλευκων» είναι προϊόν… παρερμηνείας, ενώ παράλληλα εκτιμά πως ο πελάτης του θα παραμείνει στην ομάδα του Πειραιά τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν.

«Ο Αφελάι κάνει μία πολύ καλή σεζόν. Είχε περίπου δύο χρόνια στο προσκήνιο και πλέον έχει επιστρέψει σε τοπ επίπεδο, τόσο αγωνιζόμενος στην ομάδα του, όσο και στην εθνική Ολλανδίας. Όλα όσα ακούγονται είναι “φουσκωμένα” ακόμα και οι δηλώσεις του Μίτσελ», δήλωσε αρχικά ο μάνατζερ του Ιμπραΐμ Αφελάι, Μίνο Ραϊόλα, στην ιστοσελίδα «ad.nl» και πρόσθεσε:

«Λογικά θα μείνει στον Ολυμπιακό μέχρι το τέλος της σεζόν, εκτός κι αν προκύψει κάτι εξαιρετικό, το οποίο δεν θα μπορέσει να αρνηθεί. Γενικά υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για εκείνον. Αλλά, σας το λέω πως ο Ολυμπιακός είναι ικανοποιημένος από τον Αφελάι».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: