Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Χούμελς: «Υπάρχει ανησυχία»

Ο Ματς Χούμελς επισήμανε πως αν δε βελτιωθεί άμεσα η εικόνα της Ντόρτμουντ, τότε δύσκολα θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό.
Ο αρχηγός της γερμανικής ομάδας υπογράμμισε πως ρόλο στην κακή φετινή πορεία της ομάδας έχουν παίξει και οι πολλές απουσίες λόγω των τραυματισμών. Ακόμα, δεν έκρυψε την ανησυχία που επικρατεί, μπροστά στο ενδεχόμενο υποβιβασμού.
«Δεν υπάρχουν εγγυήσεις, πως τα πράγματα θα βελτιωθούν στη συνέχεια. Σχεδόν όλοι οι βασικοί μας παίκτες απουσιάζουν και στο πρώτο μισό της εφετινής σεζόν, δεν έχουμε βρεθεί σε κανένα σημείο στο 100% της αγωνιστικής μας κατάστασης. Σίγουρα θα προσπαθήσουν να είναι έτοιμοι μέχρι τον Ιανουάριο και πιστεύω, πως θα παρουσιαστούμε καλύτεροι τον Ιανουάριο, αν επιστρέψουν οι περισσότεροι από τους βασικούς μας ποδοσφαιριστές», είπε αρχικά ο Χούμελς.
Για να συμπληρώσει: «Είχαμε το χειρότερο πρώτο μισό στην εφετινή σεζόν, που θα μπορούσε να έχει μια ομάδα. Υπάρχει ανησυχία εδώ και αρκετές εβδομάδες και έτσι όπως παίζουμε, δύσκολα θα αποφύγουμε τον υποβιβασμό».
*Πηγή: arenafm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: